Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka śmieszna

Boję się że to nie ciąża....

Polecane posty

Gość anetka śmieszna

Razem z męzem od roku staramy sie o dzidziusia. No i się chyba udało,tzn tak mi się . Ostatnią mc miałam 22 marca od tamtej pory żadnych plamień ani nic. Po tygodniu spózniajacej sie mc zrobiłam test na mocz, wynik, dwie krech jak byk... Po paru dniach poleciałam do lekarza by potwierdzić ciąże, ale lekarka nie stwierdziła ciązy kazała przyjść za 2 tygodnie bo być może za wcześnie by coś stwierdzić.W piątek idę do lekarza by zobaczył się dzieje. Jeśli chodzi o objawy to bolą mnie piersi ale nie mocno są takie wrażliwe,ale nie wiem czy to jest objaw którym można sugerować że jest się w ciąży. To chyba nie jest urojenie? A czy jeśli załozymy że się udało a coś z płodem było by nie tak to bym miala jakieś inne objawy?

Gość junn
zrób sobie beta hcg z krwi -2 razy w przeciągu 48godz. Będzie jasne czy to ciąża czy nie.

Gość szyszunia346
Ja też polecam betaHCG, po co się stresować i czekać. A lekarz mógł nie stwierdzić jeszcze, bo może zbyt młoda. :)

Gość izusia.87
mnie sie wydaje że jesteś w sumie ja poznałam po braku miesiączki i po piersiach więcej żyłek i sutki strasznie wrażliwe,moja koleżanka miała tak samo jak ty lekarz nic nie wykrył za 1 razem ale za 2 tygodnie już było widać maleństwo.Pozwodzenia

Gość mamamamamai
anetko :) ja mialam tak samo i tez ostatnia miesiaczkę 20marca 2011... coś po 10maja poszlam do gin i byl pecherzyk, warto pojsc może poźniej bo ciąża moze nie być widoczna na usg, a co do piersi- ten sam objaw co u ciebie!!! i jedyny na ten okres czasu! bolące wrażliwe piersi i sutki (troche inaczej jak na okres) także gratuluje!!!!!!!:)

Gość mamamamamai
był sam malutki pecherzyk, po 2 tyg kazal mi lekarz przyjsc i juz mi wtedy pogratulowal:)

Gość anetka śmieszna
No wlaśnie jak byłam 2 tyg temu to lekarka też powiedziała że pęcherzyk jest tylko zarostka nie widać, bo byc może za wcześnie... Juz sie piątku nie mogę doczekać, kiedy uslyszę że zotanę mamusią....

Gość miałam prawie identycznie:)
Gratuluje mamo:) I czekaj do piątku, to niedługo, a lepiej niz tracić kasę na i tak niezbyt pewne badania... Ja też czekałam 2 tyg. i sie doczekałam:) A teraz za badania zapłaciłam prawie 240zł, także kasę trzymaj na bardziej potrzebne rzeczy, Pozwodzenia:)

Gość miałam prawie identycznie:)
badania odnośnie ciąży ma się rozumieć, z krwi

Gość wegerwg
Dwie krechy to ciąża. Nie wymyślaj. Mi też lekarka kazała przyjść później, również dopiero później miałam robić bHCG. Wynik bHCG był bardzo wyraźny ale robiłam go w zaleconym terminie. Gratuluję, przyszła mamusiu! :)

Gość anetka śmieszna
Jestem 7 tygodniu ciąży.... testy nie kłamią....

Gość BasiaO.
Gratulacje i szczęśliwego finału :) Myśl pozytywnie, a wszystko na pewno będzie dobrze...