Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja000

zostawił mnie z dnia na dzien

Polecane posty

Gość alicja000

Zostawił mnie facet po 10 miesiącach. Powiedział ze to nie to. On mia 2 dzieci które prawie cay czas były u niego gdy bylismy sami było ok 2 tyg temu wprowadziłam sie do niego i tu sie zaczeło przy dzieciach traktował mnie jak powietrze kiedy mu powiedziałam ze jest mi przykro odrzekł ze tylko dzieci kocha i nie umie juz nikogo pokochac ze mnie przeprasza ze zmarnował mój czas i nie pasujemy do siebie:( płakał a mi nawet jedna łza nie poleciała spakowałam swoje rzeczy i wyszałam a on chce sie przyjaznic:( jest mi zle nie moge spac jesc nic.....

Gość grul hull
idź do klubu, zrób parę lodów przypadkowym facetom, przejdzie ci

Gość apppetititka
czyli powodem było to, że wybiera dzieci, tzn skupia się na opiece nad nimi i nie moze Ci poswiecać czasu, tak? Bardzo dobrze, że sie spoakowałas i go zostawiłaś. Tylko sie nie daj nabrac na "przyjaźń". Mógł z Tobą być, stracił to na własne życzenie, teraz niech załuje, bo drugi raz mu się to nie przytrafi.

Gość alicja000
Gdy zamykałam drzwi wiedziałam ze juz nigdy nie wróce, boli mnie to ze jak był w pracy opiekowałam sie jego dziecmi gotowałam bawiłam a gdy wracał zupełnie mnie przy nich nie zauwazał dopóki nie zamieszkałam było ok gdy chciałam cos zaplanowac np wyjazd jednodniowy do zanjomych słyszałam jak dzieci beda chiały przyjechac to nigdzie nie jedziemy ja zupełnie sie nie liczyłam a gdy chciałam z nim o tym porozmawiac usyszałam to nie to nie zalezy mi na naszym zwiazku wiec pytam jak to przeciez 3 dni temu mówiłes ze bardzo a on mi ale przez trzy dni sie zmieniło on nie ma prawa mnie krzywdzic i przeprasza i zostanmy przyjaciólmi

Gość alicja000
a i zadzwonił do kolezanki która nas zapoznała i powiedział ze to jego wina jesli chodzi o mnie to nie ma mi nic do zarzucenia i gotowałam sprzatałam opiekowałam sie ale on nie umie kochac

Gość alicja000
umiecie mi to jakos wytłumaczyć bo mam metlik w głowie?:(

Gość ojdana35
ale co tu jest do tłumaczenia?nie kocha cię ,więc nie pozostaje ci nic innego jak pocierpieć i zapomnieć. Oczywiście mozesz próbować go odzyskać,ale czy to ma sens?czy chcesz zaryzykować i narazić się na następne upokorzenia z jego strony?

Gość alicja000
nie, nie potrafiłabymsie upokorzyć ja rozumiem ze mnie nie kochał niektórzy ludzie potrzebuja wiecej czasu na miłosc ja nie rozumiem jak przez ponad 9 miesiecy było cudownie a w ciagu 2 tyg wszystko sie rozsypało jak w ciagu paru dni moze przestac komus zalezec ?

Gość ojdana35
zalezy mu ale nie tak jakbyś chciała.To dobrze ze nie karmił cię kłamstwami,nie wykorzystywał twojego oddania tylko nie baw się w przyjaciółkę,bedziesz cierpieć.Nic z tego dobrego nie wyniknie trzymaj się .pozdrawiam.

Gość alicja000
dla mnie to za trudne byc jego przyjaciólka u mnie sa emocje uczucia ..... tesknie za nim:(

Gość alicja000
PrzestaLam już wierzyć że bede jeszcze kiedyś szczesliwa:(

Gość alibaba357
człowiek zimny

Gość alicja000
zostawiłam bizuterię teraz zobaczyłam powinnam napisać czy poczekać trochę?

Gość yhy jes jes
ile masz lat?

Gość alicja000
dzisiaj cała noc nie spałam jest mi strasznie smutno