Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
unikalnie722

Dziwny związek

Polecane posty

Witam.Chciałabym po krótce opisać mój problem.Jestem z moim chłopakiem 1,5 roku,początki wiadomo wspaniałe,każdy się stara,motylki w brzuchu i te sprawy.W moim związku niby jest wszystko ok,ale jednak brakuje mi czegoś co jest bardzo istotne-jakiejś głębszej więzi.Spotykam się z moim facetem raz na tydzień bo niestety nie mamy warunków by spotykać się jakoś częściej-wtedy jest w miarę czuły,ale niestety nasze rozmowy są zbyt płytkie i w sumie nie satysfakcjonują mnie.Najgorsze jest w tym wszystkim to,że wydaje mi się,że mój facet nie widzi w niczym problemu i jest mu tak wygodnie,niestety ja jestem przybita i nieszczęśliwa od czasu naszej 'transformacji związku i relacji'.Rozmawiałam z nim,mówił że będzie bardziej się starał żeby było jak kiedyś ale niestety pozostaje tak jak było a zmiana jest tylko na dzień-dwa:( Czuję,że jemu mniej niż kiedyś zależy..mało do mnie pisze,mniej okazuje uczucia.Nasze życie erotyczne jest udane i satysfakcjonujące.Myślę,że nasz związek stracił coś ważnego ale nie jestem pewna co to może być.Moje pytanie brzmi - jak można przywrócić swieżość w związku aby relacje stały się trwalsze i aby było widać zaangażowanie tak jak kiedyś? Proszę o jakieś rady z własnych doświadczeń.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować