Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rostbef_cielęcy

Znajoma miesiąc temu straciła ciążę

Polecane posty

Gość rostbef_cielęcy

i wczoraj jak gdyby nigdy nic poszła na piwo z kolezankami!!!!! Masakra co się z ludźmi dzieje:o

Gość ale ze o co chodzi
A miala jakies zakazy od lekarza, czy co? W ogole zalezy jak zaawansowana byla ciaza. Czy o bylo tylko poronienie czy tez porod martwego dziecka. Wiecej musialaby dochodzic do siebie, bo to wlasciwie porod, wiec i duzo bardziej odczuwalne na zdrowiu.

Gość no i dobrze
Ty byś pewnei wolała zeby wpadła w czarną rozpacz i wylądowała w psychiatryku tEz mam koleżankę, która po wyjsciu ze spitala po poronieniu, żyła normalnie, bez żadnych schiz i za dwa miesiące znówe była w ciązy. Tym razem donoszonej:)

Gość koooookoojko
to chyba dobrze ze spędza czas ze znajomymi. i sie nie dołuje tylko idzie do przodu.

Gość jiojoijoi
a co, ma siedziec przepisowe 12 miesiecy w chacie i ryczec 24h na dobe?:O

a co cie to obchodzi? ma siedzieć w domu i dołować się w nieskończoność? może kolezanki wyciągneły ją zeby zapomniała.. może musiała odreagować, nie widze w tym nic złego, zajmijcie sie ludzie swoim zyciem.

Gość uhaha
moze chciala zalac smutki.

Gość rostbef_cielęcy
Oni chcieli tego dziecka!!! I teraz dziecko jakby nie patrzeć umarło, a ta sobie w najlepsze imprezuje na mieście! Szoooook!!!!

Gość no i dobrze
nie umarło, tylko obumarł zarodek. To duża róznica!!!!

Gość i co z tego że
A ile tyg. byla w tej ciazy?

Gość i co z tego że
Skad wiesz czy imprezuje, czy poszla aby nie siedziec w domu i nie rozpamietywac, skad ty wiesz co ona czuje.

Gość koooookoojko
no własnie w jak zaawansowanej była ciązy. wiesz to że chcą dziecka i je stracili nie oznacza że ma sobie życie załamać. a to że pójdzie na piwo to nic strasznego. ile to ludzi po poronieniu się załamuje i uporczywie stara o następne ciąze bez skutku bo zbyt mocno naciskaja i w niepokoju.\ zaś inni zapominają i idądo przodu z myślą nie teraz to uda się później-ale się uda.a le żyją normalnie i w spokoju.

Gość i co z tego że
to w koncu wiesz w ktorym byla, a moze wcale nie byla :)

Zajmij sie swoim zyciem. Co cie interesuje co kto robi? Miesiac po stracie dziecka...moze to wyjscie bylo proba powrotu do normalnego zycia? Najlepiej oczerniac i oceniac innych.

Gość qwercva
Bez przesady, ja miesiąc po straconej ciąży poszłam na wesele i co też jestem okropna? Bardzo dobrze twoja znajoma robi...w Polsce przez to wmawianie kobietom że powiedzmy 6 tygodniowy zarodek, to już dziecko, to czesto są właśnie takie skutki, że kobieta przeżywa jakby co najmniej 5 dzieci przy porodzie straciła...trzeba opłakać, powiedzieć sobie no trudno i żyć dalej i trochę rozsądku też nie zaszkodzi...

Ja tez stracilam ciaze i wiem dorkonale jak to jest. Kazdy ma swoj sposob na przezycie tego i to jest jego sprawa. Nie widze nic zlego w tym ze bylas na weselu...

Gość no coz..........
Ja 2 tygodnie po poronieniu bylam na wielkiej imprezie z okazji skonczonego roczku dziecka przyjaciol. Tez mialam ciaze obumarla, ktora trzeba bylo usunac. Nie robilam z tego wielkiego dramatu przed znajomymi, cierpialam tylko w samotnosci, ale tez nie dlugo.

Gość tyysfdf445
no jasne. niedługo będzie obowiązek rozpaczać przez rok po tym jak się zapłodnione jajo nie zagnieździ w macicy. co za pustostan!