Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teQuillllllla

do WIOSENNEJ MAMY bardzo ci dziękuję...

Polecane posty

teQuillllllla bardzo się cieszę że z córeczką wszystko dobrze i ze to tylko 3dniówka a nie coś poważniejszego! Życzę zdrowia dla maluszka! I mniej nerwów dla jego mamy :) dajcie spokój kk Ktoś pytał o buty elefanten. Ich cena to około 120 zł. Za te butki które ja poleciłam trzeba dać 160 to nie są buty 3 razy droższe. Ponadto przeczytałam post autorki i pytała o butki dla dziecka które raczkuje i zaczyna stawiać pierwsze kroki, a moim zdaniem te buty co je poleciłam są wręcz idealne dla takiego szkraba, a różnica w cenie nie jest znów tak ogromna.Przynajmniej tak mi się wydaje że jeśli ktoś jest zdecydowany wydać 120 zl na buciki dla niemowlaka to może przemyśleć dołożyć 40 i kupić coś na prawdę fajnego. Jeśli źle to zrozumiałam to przepraszam. Nie miałam na celu "wywyższać się" i popisywać ze moje dziecko nosi drogie buty. Nosza i tanie za 20 zł z marketu czy ccc. Po prostu doszłam do wniosku ze : 1. córcia miała problemy ze stawami biodrowymi 2. nie chciała sama chodzić, utrzymanie równowagi sprawiało jej trudność (pewnie była osłabiona chorobami, ale pewności nie miałam) więc postanowiłam kupić jednak te butki żeby jej pomóc i moim zdaniem to był strzał w 10 dlatego też chciałam się podzielić tym z innymi mamami bo może nie każdy te butki zna i o nich słyszał. No i to by było na tyle. Mąż mnie leje, ale chałupa jego wiec co zrobić? Gdzie z 3 się podzieje? We wsi by gadali. A leser z niego taki ze cały dzień na tapczanie leży a żyjemy za kasę z mopsu. Życie drogie Panie :P Pozdrawiam

teQuillllllla bardzo się cieszę że z córeczką wszystko dobrze i ze to tylko 3dniówka a nie coś poważniejszego! Życzę zdrowia dla maluszka! I mniej nerwów dla jego mamy :) dajcie spokój kk Ktoś pytał o buty elefanten. Ich cena to około 120 zł. Za te butki które ja poleciłam trzeba dać 160 to nie są buty 3 razy droższe. Ponadto przeczytałam post autorki i pytała o butki dla dziecka które raczkuje i zaczyna stawiać pierwsze kroki, a moim zdaniem te buty co je poleciłam są wręcz idealne dla takiego szkraba, a różnica w cenie nie jest znów tak ogromna.Przynajmniej tak mi się wydaje że jeśli ktoś jest zdecydowany wydać 120 zl na buciki dla niemowlaka to może przemyśleć dołożyć 40 i kupić coś na prawdę fajnego. Jeśli źle to zrozumiałam to przepraszam. Nie miałam na celu "wywyższać się" i popisywać ze moje dziecko nosi drogie buty. Nosza i tanie za 20 zł z marketu czy ccc. Po prostu doszłam do wniosku ze : 1. córcia miała problemy ze stawami biodrowymi 2. nie chciała sama chodzić, utrzymanie równowagi sprawiało jej trudność (pewnie była osłabiona chorobami, ale pewności nie miałam) więc postanowiłam kupić jednak te butki żeby jej pomóc i moim zdaniem to był strzał w 10 dlatego też chciałam się podzielić tym z innymi mamami bo może nie każdy te butki zna i o nich słyszał. No i to by było na tyle. Mąż mnie leje, ale chałupa jego wiec co zrobić? Gdzie z 3 się podzieje? We wsi by gadali. A leser z niego taki ze cały dzień na tapczanie leży a żyjemy za kasę z mopsu. Życie drogie Panie :P Pozdrawiam

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Tequilla chciałas podac dziecku antybiotyk od babci farmaceutki??? bez wiedzy lekarza??? ja pieprze ale z Ciebie idiotka :O

Gość etammmmmmmmmmmm
hmmm ciekawe czy życie wiosenniej jest tak idealne jak tu opisuje. ...

No strasznie opisuje idealne życie. Zwłaszcza brakuje u nas problemów zdrowotnych :-o Po prostu nauczyłam się doceniać to co mam i z tego cieszyć bo głową muru nie przebije i tyle. A problemy mniejsze czy większe to chyba wszyscy mają prawda?

Gość teQuillllllla
ale wy niektóre żałosne jesteście że hej ;/ z tą babcią to.... bez komentarza wiosenna ty wiesz jak było naprawdę z tym antybiotykiem reszta nie musi :) i raz jeszcze Ci bardzo dziękuję :) a tymi wrednymi żmijami się nie przejmuj bo nie ma nawet kim :D Pozdrawiam

Gość ja tez chce 3 !
to chyba ta laska co szpieguje wiosenna mame i zaklada tematy specjalnie zeby wiosenna pisala. no tak, wiosenna jest najlepsza, wszystkie inne to wredne zmije:) i zadna inna nie doradzi tak jak wiosenna:) zaloze sie, ze w domu masz oltarzyk poswiecony wiosennej :P;)

Gość o ja pierdykk
ale wy macie nasrane w tych łbach. Ja wiosenną również lubię a wy jadowite głupie wredne żmije zazdrościcie że nie jesteście takie jak ona! Autorko bardzo dobrze że posłuchałaś się wiosennej ja czasami wolę słuchać rad tutaj na forum niż lekarzy i zawsze dobrze na tym wychodzę tak samo jak ty zdrówka dla maleństwa A wy zazdrosne pindy się nie odzywajcie NARA plujące jadem