Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaaarozpacz

Co za żal

Polecane posty

Gość czarnaaarozpacz

Ludzie, czy wy naprawdę nie macie co robić? Weszłam sobie na to forum przypadkiem patrzę na wpisy i nie dowierzam... Jak można o takich durnotach pisać? Kobiety opamiętajcie się, faceci zresztą też. Zrozumiałabym gdyby to było forum dla ludzi poniżej 20 roku życia, ale tutaj problemy 40 latek są tak samo beznadziejne jak 16 latek. Czy wasze IQ zatrzymało się na poziomie 25 ? I za cholerę nie może wzrosnąć? Narzekacie, że macie mało kasy, beznadziejnego męża, robotę i gadacie o tym po całych dniach... Może po prostu zmieńcie robotę i męża. Zamiast ględzić weźcie się do roboty, ale nie... przecież łatwiej gadać pierdoły i robić z siebie ofiary losu. Tyle ode mnie i znikam stąd przerażona panującą głupotą

Gość nieeegdzietamskad
tu prowadzone sa dyskusje na bardzo wysokim poziomie. typu:zrobiłam dzis prawie czarna kupe, co to oznacza? czy bede miec dziecko? Ja tu wchodze jak potrzebuje mega odmóżdżenia. Nie wiem jak wy

A nie sadzisz, ze gdyby ludzie chcieli wzniesc sie na wyzyny intelektu, to nie wchodziliby na kafe? 🖐️

Gość kiwikiwiwkwiwiw
Ja czasem lubię poczytać głupoty, ale to fakt to co tutaj się dzieje jest nie do przebicia. Tak jak ktoś powiedział: nie wiedziałem, że jest tylu idiotów, póki nie odkryłem internetu.

Gość zalzalzalzalzalzal
Święta racja, jak to forum się czyta dochodzi się do wniosku, że: -większość kobiet to idiotki, ofiary losu, dupodajki, szare,bezrobotne, zakompleksione myszki, mnóstwo jest molestowanych, mnóstwo jest nękanych, prawie żadna nie żyje w normalnym związku/rodzinie -faceci to tępe dresy, erotomani, rżną własne matki, siostry, pierdoły zyciowe, które nic nie potrafią i zarabiaja grosze, alkoholicy, pracoholicy, ogólnie holicy Tu NIE MA NORMALNYCH LUDZI zwróćcie na to uwagę. Społeczeństwo jest PATOLOGICZNE, nawet jeśli połowa wątków jest wymyslona to i tak nie jest dobrze.

Gość Racja racja
To by mnie nawet bawiło, te wpisy na forum gdyby nie to, że skończyłam socjologie i troche powazniej podchodzę do takich wpisów. To wszystko może wydawac sie smieszne, ale prawda jest taka, że większość społeczeństwa to "tępe bydło" żyją z dnia na dzien bez żadnych refleksji, żrą w McDonaldzie, a potem się zastanawiają dlaczego są grubi, palą pety a potem dziwią się że mają raka, oglądają TV by stać sie jeszcze głupszymi, partnera traktują jak przedmiot. Mogę tak wymieniać.

Gość i kogo to obchodzi teraz co dr
a ty niby jaka jestes? inna>? jestes taka sama jak wszyscy

Gość hip hip hurrra
to forum jest odzwierciedleniem głupoty i bezmyślności ludzkiej. Niestety, mimo że sama jestem kobietą przeglądając te idiotyzmy muszę przyznać, że kobiety biją facetów głupotą na głowę.

Gość qqqydfyufyfrf
ffght

Gość wredniucha
no jak to - przecież to właśnie tu jest PRZEKRÓJ POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA

Gość ale nie jest to forum naukowe
i byc moze częsci z tych kobiet takie zrzedzenie ( na ktore nie moga pozwolic sobei w realu) pomaga psychicznie. Czesto gdy czlowiek opowie, czy opisze swoja sytuację, zacznie sie w koncu nad nia zastanawiac, szukac rozwiazania. Ludzie przeciez sa rózni...

Gość zakrytussmutus
bo na tym polega życie i z tego się składa - z prostych banalnych i głupich rzeczy, historii i zdarzeń. Nie da się wciąż rozmawiać o polityce, ekonomii, biologii czy innych wspanialych naukach. to jest FORUM, tutaj ludzie przychodzą by się odprężyć, odmóżdżyć, zaczerpnąć rady, wygadać itd. Wiele jest powodów dla ktorych ludzie tutaj wchodzą.