Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porządna Bożena 53 lata

nowi sąsiedzi

Polecane posty

Gość Porządna Bożena 53 lata

w naszym bloku mieszkają sami porządni ludzie, ja nie wiem jak mogli przyznać mieszkanie takiej patologi co się teraz wprowadziła do naszego bloku matka i dwoje dzieci (syn 19 lat i córka 17 lat) OJCA NIE MA! wyobrażacie to sobie? no przecież to się w głowie nie mieści, ta lafirynda ROZWIODŁA się z mężem bo podobno pił, no przecież wiadomo że chłop musi pić, mój ojciec pił i bił matkę i wyrosłam na porządnego człowieka a tu taka patologia do KOŚCIOŁA NIE CHODZĄ! ten syn to w ogóle satanista! ubiera się na czarno i ma długie włosy, córka też nie lepsza mała lafirynda, jakiś chłopak do niej kiedyś przyszedł! i ta matka godzi się na to jak mogli taką patologię dać do naszego bloku, no kto za to odpowiada ludzie co my mamy robić? nie chcemy ich tu! wczoraj np widziałam jak już po zmroku ten satanista wychodził pewnie na czarną mszę szedł, dzwoniłam na policję żeby go śledzili i nic POLICJA NIE REAGUJE, do tej lafiryndy małej jak ten chłopak przyszedł tak samo zgłosiłam to na policję i NIE ZAREAGOWALI opieka społeczna tak samo nie reaguje na to jak ta matka wychowuje swoje dzieci, dzwoniłam wiele razy, twierdzą że wszystko jest w porządku z tą rodziną, no NIE CHODZĄ DO KOŚCIOŁA a instytucje państwowe mówią że wszystko w porządku, jak można tolerować taką patologię no ludzie to się w głowie nie mieści w spółdzielni mieszkaniowej tak samo nie widzą powodów dla których ta patologiczna rodzina nie miałaby z nami mieszkać u proboszcza byłam ten oczywiście w tym państwie ma związane ręce i nie może nic zrobić w celu wykwaterowania tej rodziny z naszego bloku co my mieszkańcy mamy robić? co nam zostało? czy jesteśmy skazani na tolerowanie tej patologii czy jednak są jakieś przepisy prawne i instytucje państwowe które mogłyby nam pomóc?

Gość Janusz spod usemki
A wieczorem to se wyszli UWAGA do teatru, inteligenty jebane!! Zamiast po ludzku siąść na dupie i telewizor pooglondać.

Gość zmnień pseudonim bo nie pasuje
a ty to niby z tych porządnych ludzi, tak? Halinka zajmij się swoim życiem i nie piernicz tutaj. Pomyliłaś forum, na jakieś Ojca Rydzyka forum idx a nie tu te gorzkie żale:)

Gość zmnień pseudonim bo nie pasuje
sorki za Halinke, Bożenko

Gość powiało kulturą
beznadziejne prowo. 0/10