Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Tragedia - Francja już nie ma szans na ratunek

Polecane posty

Wybory wygrał socjalista, czyli przyjedzie tam więcej Arabów z Afryki Północnej, otworzy im granice, zabroni ich piętnowania, zaczne im rozdawać socjal. Oni zaczną się rozmnażać jeszcze szybciej. Francja w niedzielę popełniła samobójstwo.

Gość ku klux klann
żeby tak Polska zechciała popełnić identyczne i odsunac pozera od władzy

Gość do ku klux klan
Masz jakis czarny nick na kafe? chetnie cie poznam :P

Gość ja mam 18nastke
jakbyś poczytał to on chce ich właśnie wypierdolić z kraju a nie dawać im socjal :P

Ten lizodup Holland? On właśnie zniszczy Francję, kto wie, czy jest to ostatni "biały" prezydent Francji, bo w zasadzie wygrał dzięki głosom imigrantów.

Gość Żeberko
Motto każdego Araba: "Zdobędziemy Europę nie mieczem, ale brzuchami naszych kobiet." A biali frajerzy jeszcze będą ich utrzymywać. I dla mnie to jest właśnie koniec świata.

Gość ku klux klann
bo w zasadzie wygrał dzięki głosom imigrantów. wcale mnie to nie dziwi po pomysłach sarkozy;ego :D za to 98% wyborców posiadających podwójne obywatelstow ( francuskie i izraelskie) głosowało na sarkozego :P miał nawet lepszy wynik niz u nas donaldzik wśród więxniów :classic_cool:

Mniej więcej 90% imigrantów głosowało na Hollanda. Zakładając, że we Francji jest ich 10% wychodzi, a wynik wyborów był 52-48 dla Hollanda, to bez imigrantów byłoby gdzieś 55-45 dla Sarkozy'ego. Już wolę mieć Żyda u władzy niż pajaca, po którego rządach muzułmanów będzie nie 10%, a już 20%.

Gość ku klux klann
Już wolę mieć Żyda u władzy no to masz :P, a francuzom daj wybierac :D

Gość Zuzanna Amelia & 8
Sarkozy nie mial szans po tyk jaka polityke prowadzil.

Gość yiyfitfiftt
i tak światem rządzi kto inny,prezydencisą ustawiani i są marionetkami,tylko pozornie prowadzą inną politykę więc o czym dyskutujecie nwo sie kłania

Najlepiej byłoby gdyby wygrała Pani Le Pen, ale jeśli Francuzi wolą Żyda i socjalistę, to świadczy o tym, że chcą upadku. Za 50 lat Katedra Notre-Dame będzie meczetem.