Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza933333333

Lubicie dyskoteki?

Polecane posty

Gość Iza933333333

Ja NIENAWIDZĘ, muzyka jaką tam puszczają w szczególności mnie dobija i w ogóle nie ciągną mnie takie klimaty. Niestety większość z moich znajomych ma odmienne upodobania... Jest tu ktoś w moim wieku(19 lat) kto też tego nie lubi? :o

Gość też tak mam od
techniawki zdycham

Gość ja mam 18nastke
i lubię kluby... raz na kwartał :P no może dwa... a teraz chodzę więcej bo wiadomo 18nastki się zaczęły. poza tym w niektórych klubach grają fajną muzykę a w niektórych beznadziejną i tam po prostu siedzę ze swoją paczką w najcichszym rogu i mam "fun" :P jakiej muzyki słuchasz?

Gość gddsds
podpisuje sie. jestem z 92 r.

Gość gddsds
ja tez lubie w sumie, ale nie co tydzien. chodze jakos rzadko,

Ja wprawdzie mam 27, ale nigdy nie lubilam dyskotek - w zyciu bylam moze na 3-4 dyskotekach i to po dlugich namowach kolezanek. Takie zbiorowe gibanie sie w rytm umpa umpa lub picie piwa w lozy nidgy mnie nie krecilo, uwazalam (i uwaza) to za strate czasu :D

Gość Iza933333333
ja mam 18nastke Ja lubię takie zespoły jak np. Nightwish, Evanescence, Within Temptation, Coldplay, Rammstein i wiele innych, ale to co można spotkać na dyskotekach... temu mówię zdecydowane nie. W sumie to byłam na dyskotece tylko jakieś 3 razy w życiu jak dobrze liczę i już więcej się nie wybieram. W ogóle atmosfera w takich miejscach mnie nie pociąga, nie wiem, może jakaś dziwna jestem...

Gość Iza933333333
Wtedy co byłam to w sumie z przymusu bo znajomi namawiali i tylko mnie to zmęczyło i poirytowało...

Gość Iza933333333
kinder niespodziana, to ja mam mniej więcej podobne podejście do Twojego, strata czasu i też żadna przyjemność jak dla mnie

ja lubie nawet bardzo ale mam wygorowane gusta muzyczne, jestem dosyc wybredny i dj musi na prawde dobrze grac zebym polecial z tematem na parkiecie ale wtedy to jestem wniebowziety ;) a ogolnie to denerwuje mnie sztucznosc, pustosc i plastikowosc ludzi ktorzy przychodza tam

Gość ja mam 18nastke
O KURW!!!! TO TAK SAMO JAK JA!!! :D tylko, ze ja nie słucham Coldplay'a bo dla mnie to trochę wiocha (bez obrazy) i Rammsteina bo nie przepadam za muzyką niemiecką ogólnie ;) ale te 3 pierwsze zespoły to uwielbiam ;d chociaż nightwish'a wolałam z Tarją i teraz słucham jej płyt :P I skoro słuchamy podobnej muzy to muszę Ci powiedzieć, ze pewnie trafiasz do złych klubów ;) tej nocy np. byłam na 18nastce i muzyka była tak beznadziejna, że na parkiet weszłam raptem na 10min... ale w moim mieście są inne kluby w których puszczają fajną muzykę do której da sie tańczyć ;) A klimat tez mi czasem nie odpowiada (zwłaszcza chłopaki którzy chcą ze mna tańczyć :|...) ale ogólnie jak się ma dobrą ekipę to każde miejsce jest dobre ;)

Gość nie chce mi sie zyc ..
ja nie chodze na to gówno

Gość nie chodze tam
bo jedno kuuurwstwo

Gość mańka.dzik
a ja mam 30 od 16 roku zaczęłam chodzić i tak mi już zostało :) mogła bym chodzić co tydzień nawet czasem 2 razy chodzimy z koleżankami i z mężem czasem (bo on nie przepada) mogą być dyskoteki puby koncerty wszystko jedno ostatnio na domówce z mężem tańczyliśmy na dachu naszego samochodu ;)