Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jdzi

Kłopoty w szkole

Polecane posty

Jestem tak dziś wściekła.Mam dwóch synów 7 i 9 lat ,którzy po lekcjach chodzą na świetlice ,czekają tam aż ja lub mąż ich nie odbierze.Otrzymałam od koleżanki telefon że synowie po lekcjach poszli z jej córką do jej domu.Po drodze stawek .Zadzwoniłam do szkoły czy dzieci są na świetlicy,odpowiedziano mi że nie.Pytałam świetlicowej dlaczego nie zostałam o tym poinformowana (dzieci które codziennie są na świetlcy) no żesz.Ciekawa jestem kto by odpowiadał jak by dziecią coś sie stało?Co o tym sądzicie ?

Gość teQuillllllla
ty

Gość jklkl
Pani na świetlicy nie ma obowiązku sprawdzać, które dzieci były na lekcjach i mają pojawić się na świetlicy. Nie przychodzą to zaznacza nieobecność i tyle. Nie szuka ich po szkole i nie wydzwania do domu, że nie przyszły. Przecież mogła sądzić, że są chore, lub je wcześniej odebraliście. Twoje dzieci zwyczajnie zrobiły sobie wagary od świetlicy :P

Oczywiście ,że mogła tak sądzić ale jeżeli bym ich odbierała szybciej napewno nie omieszkała bym ją o tym poinformować.Jedno z dzieci było już na świetlicy i mówiło do pani że idzie do domu.Sama już nie wiem ,odbyłam z nimi rozmowe i mam nadzieje że już to się nie powtórzy