Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalera

Przesypianie nocy

Polecane posty

Gość Dalera

Hej Mamuśki. Mam pytanie- czy jak Wasze dzieci (niemowlęta) zaczęły przesypiać całe noce to się to nie zmieniało z upływem czasu, czy wręcz odwrotnie? Od razu piszę, że nie chodzi mi o chwalenie się tym,że dziecko spi całą noc, tylko o informację jak może być w przyszłości.

Gość Boriana
U nas zaczela przesypiac noce jak miala 5 miesięcy i się to juz nie zmienilo.

Gość wiem jak ciezko jest byc mama
ma ponad 14 mies i ani jeden nocy nie przespal , teraz jest na etapie jednej pobodki miedzy 2-4 rano :)a jak mi za dlugo spi to sama sie budze hehe i sie dziwie dlaczego sie jeszcze nie obudzil:)

Gość Dalera
wiem jak ciezko jest byc mama za chwilę się okaze, ze to Ty a nie on ma problemy ze spaniem ;-)

od 4 miesiąca przesypiał noce, potem od 8-12 budził się na mleko. Po roku 2 miesiące spokoju i od tygodnia znowu się budzi :/ dużo zależy od ząbkowania, skoków rozwojowych etc.

hehe mozliwe. duzo tez zalezy od pierwszych dni zycia. moj mial kolki okropne do 5mz stad te problemy ze spaniem ale ja jestem juz tak przyzwyczajona ze nawet jak ma kiepska noc ide spac z nim w poludnie bardz rano przysypiam na kanapie a maly bawi sie na podlodze i wkolo mnie;)

Gość ticketpro
moja corka ma 4 miesiace od 2 miesiecy spi od po kapieli do 5 rano ,ok.5 budzi sie na piers 10 min jedzenia i spi dalej do 7.30-8

Gość zla na wszystko
moja cora ma 7 miesiecy i idzie spac o 22 czasem wstaje do butli o 4-5 rano i idzie spac do 8 rano tak juz ze 2 miesiace. ale jak sie naje pruzed snem to spi do rana :)

Gość Dalera
Moje dziecko narazie przesypia noce, zaczeła 7 miesiąc, przesypia noce od ukonczenia 3 miesiaca.Ciekawa jestem co dalej.... I naprawde podziwiam mamy, ktore musza wstawac w nocy.wielki szacun!

Gość kaskaadakk
córka ma 2 lata i ani razu nocy nie przespała!!!!!!!!!!!!!! wstaje 2-3 razy w nocy. A to chce piciu, a to siku, a to sprawdzić czy mama jest..Masakra najgorzej gdy mam na ranna zmianę do pracy (na 5) w tedy cały dzień oczy na zapałkach trzymam.:(

Gość ticketpro
dalera od ktorej do ktorej spi twoje dziecko??

moja corcia od 1 dnia w domu przesypia noce(tj budzila sie ci 2-3 h ale tylko na karmienie)i dalej spac. Teraz ma 5 msc i spi od 18 do ok 7-8, bez przerwy

przesy[oanie nocy = bez pobudek na jedzenie kochana

Gość Dalera
ticketpro, mala zasypia po kąpieli, między 21, a 22 (oczywiscie są rozne dni i czasem zasypia pozniej), budzie sie miedzy 7, a 8, zalezy o ktorej zasnie ;-). Policzylam,ze spi okolo 10 godzin.