Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oimopmol

zmeczenie przy przewleklej chorobie-jak zyc?

Polecane posty

Gość oimopmol

wstaje rano obolala i wykonczona boli mnie cale cialo zwlekam sie z lozka, zjem cos i dalej musze sie polozyc potem wychodze na uczelnie na 5 godzin-wracam i czuje sie jakby przewalila wlasnorecznie 5 ton wegla!!wracam i z trudem dochodze sie siebie!! dopiero po 2-3 godzinach odpoczynku jako tako sprawnie funkcjonuje mam rente ale chce isc kiedys do pracy bo jak zyc za prawie 600 zl? ale jak pracowac z tym cholernym zmeczeniem,kiedy sama droga do pracy mnie wykancza;/Boze

Gość m.k....
podbijam pytanie na co chorujesz?? ja wiem co to jest przewklekle zmeczenie przez ponad poltorej roku zylam (pracowalam i studiowalam) z choroba ktora powoli wykanczala moj organizam co dziennie zmeczona, zla, ciagle mialam podwyzszona temperature ale jeszcze nie goraczke nie mialam na nic sily wiwec po czesci wiem co czujesz ale teraz sie lecze i mam nadzieje z ebede w koncu zdrowa nie ma to jak zdrowie! pozdrawiwm zawsze mozesz pracowac na te pol etatu lub moze jakies prace dorywcze, lepiej nie przesadzac w 2-ga strone i sie nie przemeczac

Gość oimopmol
tyle ze ja nie bede zdrowa a jak do cholery zyc zza 600 zl?

Gość Eeerrr...
Bardzo wspolczuje i jednoczesnie podziwiam, ze nie dajesz sie chorobie i studiujesz, choc moglabys przelezec cale dnie w lozku, dzieki czemu pewno tez czulabys sie odrobine lepiej. Ludzie czesto nie doceniaja tego, co maja, czyli zdrowia, ktore jest najwazniejsze. Osoby takie, jak Ty, ktore "walcza" o w miare normalne zycie kazdego dnia, a zapewne jest ich wiele, zasluguja na medal codziennie. Powodzenia slonko!

Gość wcdwedswxdsxfcawse
uwazam to samo co Eeerrr...

Gość oimopmol
studiuje bo mi glupio przed sama soba i rodzina spedzac cale zycie na lezeniu zwlaszcza ze jestem w stanie isc gdzies i cos robic ale tak strasznie mnie to męczy ze nie do wytrzymania jak sa takie cieplejsze dni to juz wogole katastrofa;/ chce normalnie zyc puki moge

Gość Eeerrr...
Dobrze, ze zmuszasz sie do wyjscia miedzy ludzi i robienia czegos choc kosztuje Cie to duzo wysilku, bo zmakniecie sie w domu byloby poczatkiem konca.

Gość a na co chorujesz
?

Gość oimopmol
na chronicznego lenia :o nie daje juz rady 😭