Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Zaskakujący film.

Polecane posty

Gość w wuglącie to zwracam na
o co chodzi w tym filmiku?

Gość mrrrrrau
niezły jest, wyrwałabym z objęć tej mamuśki.

Bohaterem jest Dennis, całkowicie zdominowany przez matkę, nieśmiały mężczyzna, na pierwszy rzut oka sprawiający wrażenie, że mamy do czynienia z zabijaką. Chyba chodzi o uwrażliwienie widza, o stereotypy.

Gość mrrrrrau
Dzięki odźwierny, że napisałaś nam ten komentarz dla uposledzonych umysłowo. Cieszymy się, że zrozumiałaś wymowę filmu. To na pewno duży wysiłek ale i osiągnięcie dla ciebie.

mrrrrrau Jestem chory umysłowo, więc nie dziw się, że taki komentarz napisałem. Tak, dla mnie to wysiłek teraz. Dobry wieczór DAMObezŁASICZKI Dzięki, normalnie jest.

Ok spadam do wyrka Może przysni mi sie szczesliwy Denis zamiast matki to z jako blondino:-D Tez mi smutno:-(... Dobranoc to All🖐️

Gość a ja jestem kobieta
odzwierny to mi opowiedz dokladniej z jakiego powodu im smutno bo za dlugi ten filmik nie chce mi sie ogladac

Właściwie na to, że ten film dołuje wpływa nie tylko sama akcja( historia kulturysty zdominowanego przez matkę, który umawia się na randkę z dziewczyną), ale ogólny nastrój filmu, dialogi, myslę, że sam główny bohater czy zachowanie jego matki

a ja jestem kobieta Lepiej obejrzyj, bo jak widać dałem plamę z interpretacją. Opowiadać też nie umiem. Aż taki długi nie jest.