artemcia 0 Napisano Maj 9, 2012 Witam, kto się przyłączy do mnie? Od poniedziałku zaczęłam dietkę i szukam osób zaczynających pierwszą fazę. W końcu razem raźniej :) Czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciastolinka1986 0 Napisano Maj 9, 2012 Ja!! ja sie przylaczam tez od poniedz zaczelam jak ci idzie z tego co widze to niemasz za duzo do zrzucenia powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artemcia 0 Napisano Maj 9, 2012 miło mi, że się przyłączysz :) Dodaj stopkę, będziemy widziały postępy :) Pisze jeszcze z dziewczynami na innej stronie, ale one już długo się w to "bawią". Czytałaś książkę? Ja na razie przeczytałam pierwszą fazę. Jak długo planujesz faze uderzeniową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciastolinka1986 0 Napisano Maj 9, 2012 Ja tez bylam na innym forum ale one juz dlugo sie znaja maja wlasne tematy a ja jestem poczatkujaca wprawdzie juz raz bylam na tej diecie ale musialam odpuscic z powodu wyjazdu do pracy za granice a jak sie dodaje ta stopke, no wlasnie niewiem ile tych dni bedzie w pierwszej fazie chyba jak sie wkurze na to samo bialko to przejde do 2 fazy mysle ze jeszcze ze 4 dni a jak u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artemcia 0 Napisano Maj 9, 2012 pierwsza faza od 5 do 10 dni, ajk znajdę, to podeśle ci link do strony gdzi obliczą ci za free czas poszczególnych etapów i optymalną wagę, poszukam i ci wyśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artemcia 0 Napisano Maj 9, 2012 mam :) http://www.dietadukan.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciastolinka1986 0 Napisano Maj 9, 2012 Dziekuje bardzo I jak tam? latwo ci ta dietka idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach