Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artemcia

Dieta Dukana start maj 2012

Polecane posty

Witam, kto się przyłączy do mnie? Od poniedziałku zaczęłam dietkę i szukam osób zaczynających pierwszą fazę. W końcu razem raźniej :) Czekam

Ja!! ja sie przylaczam tez od poniedz zaczelam jak ci idzie z tego co widze to niemasz za duzo do zrzucenia powodzenia

miło mi, że się przyłączysz :) Dodaj stopkę, będziemy widziały postępy :) Pisze jeszcze z dziewczynami na innej stronie, ale one już długo się w to "bawią". Czytałaś książkę? Ja na razie przeczytałam pierwszą fazę. Jak długo planujesz faze uderzeniową?

Ja tez bylam na innym forum ale one juz dlugo sie znaja maja wlasne tematy a ja jestem poczatkujaca wprawdzie juz raz bylam na tej diecie ale musialam odpuscic z powodu wyjazdu do pracy za granice a jak sie dodaje ta stopke, no wlasnie niewiem ile tych dni bedzie w pierwszej fazie chyba jak sie wkurze na to samo bialko to przejde do 2 fazy mysle ze jeszcze ze 4 dni a jak u ciebie

pierwsza faza od 5 do 10 dni, ajk znajdę, to podeśle ci link do strony gdzi obliczą ci za free czas poszczególnych etapów i optymalną wagę, poszukam i ci wyśle