Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina:)

Ciąża a policystyczne jajniki

Polecane posty

Cześc dziewczyny. Chciałabym się Was poradzic bo wizyte u ginekologa mam za jakis czas. Jestem po jednym poronieniu i mam stwierdzony zespół policystycznych jajników. Monitoruje moje cykle od 5 miesiecy. Staramy się o dziecko. Współżyłam dzień po owulacji. Następnego dnia zaczełam miec ból jajników co jakiś czas i temp. miedzy 36,8 a 37 od pięciu dni. Dzisiaj temp spadla do 36,7. Czy myslicie, że ten ból jajników to objaw zagnieżdzania się ciązy czy jest to związane z moimi policystycznymi jajnikami? Nie chciałam się nakrecac ale bardzo mi zalezy. Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam

Ja radzę nie mierzyć temperatury tylko wyluzować.Wiem,łatwo powiedzieć.Ból jajników może być zarówno oznaką ciąży jak i zbliżającej się miesiączki,niestety trzeba czekać choć wiem,że ci ciężko.Mam policystyczne jajniki i trójkę dzieci także główka do góry :-)

Dzięki za odpowiedz. Podtrzymałas mnie troche na duchu. Nigdy nie bolały mnie jajniki przed miesiączką. Zawsze tylko minimalnie przy owulacji, a teraz bolą codziennie. Do tego mam ból głowy. Dzisiaj jest 29 dzien cyklu więc jeśli to fałszywy alarm mogę dostac niedługo miesiaczke bo cykle mam nieregularne miedzy 28-38 dni.. Jesli po tym czasie nie dostane @ to zrobie test.