Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sziraz0002

Ukradłam kilka ubrań ze sklepu....

Polecane posty

Gość sziraz0002

Rano były 3 dziewczyny z obsługi , układaly krecialy sie, jedna przy kasie... chcialam kupic sobie spodnie, wzielam kilka rzeczy : spodnie, bluzke , tshirt i spodenki od pizamy męskie , nie wiem co mnie podkusiło :O usiadlam na krzesle i zaczelap szarpać sie z tymi plastikowymi elementami od alarmu :O wyrwalam wszystko , sprawdzilam czy nic nie ma ..ubralam sie ,zaplacilam tylko za męskie spodenki piżamowe ,serce mi waliło ,zartowalam z dziewczyną przy kasie , wyszłam...nie piszczało, jezu co za ulga poszłam do drugiego sklepu i zakosiłam komplet bielizny stringi i biustonosz :O to był dziecinnie łatwe , nikt tego nie pilnowal ,dwie laski przy kasie byly zajete rozmową z jakąs znajomą Mam 22 lata, pracuje dorywczo, dostaje stypendium, teoretycznie moglabym sobie to kupic ale wolalam miec za darmo i nic nie wydawac, nie wiem czemu to zrobilam... powiedzialam kolezance i przezylam szok :O ona kilka razy cos ukradla, m.in buty, wsadzila do budełka po tańszych nikt sie nie zorientowal... mieliscie podobne przygody? Mam wyrzuty sumienia,ale przeciez nie oddam tego teraz

Gość fawourite
Mam nadz.że nie u FEELKI:-)🖐️

Gość jaaaaaaded
ju ukradłam spodnie i mnie złapali masakra jaki wstyd, na szczescie nie wezwali policji

Gość jmjptpag
suka

Gość olalallaa211
To pamiętaj, że w sklepie są monitoringi, a brakujących ciuchów mogą się doliczyc i wtedy przeglądają kamery. Jesli bedziesz krasc czesciej, to w koncu wpadniesz

Gość Czikitita 77
tobie tez coś ktos ukradnie, moze chłopaka a moze portfel :) tak działa karma :) Tak czy inaczej pozałujesz, wspomnisz moje słowa :)

Gość ;ljhcvghj
skad ukradlas?

Gość Marzenkoman
a ja kiedyś wyniosłem w bucie MP-3

Gość 18teczka
ojej może jesteś kleptomanką? uważaj, bo jak Cię złapią to dzwonią na Policję i wstyd jak nie wiem co

Gość nudy
bo jestes kurwa jebana suka ruchana

Gość gość
Oki. Nie kradnijcie.

Gość gościówka 2777
Idź tam z tymi rzeczami i niby przypadkiem je zostaw na półce czy wieszaku, a później do spowiedzi i nigdy więcej tego nie rób. Dobro o zło powraca, ostrzegam Cię.

Gość gościówka 2777
*ukradkiem *dobro i zło oddaj wszystko, co ukradłaś, dobrze Ci radzę