Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia2008839

PIERWSZA MIESIĄCZKA

Polecane posty

Gość klaudia2008839

Cześć! Mam 13 lat i nie miałam jeszcze miesiączki kiedy mogę ją dostać ?? Mam już włosy łonowe i pod pachami rozmiar stanika 32/70 od ok 2 lat na majtkach mam biały śluz.Od paru dni nic mi się nie chce mam róże humorki.Kiedy mogę spodziewać się pierwszej miesiączki czekam na odpowiedzi!!Ps nie mam żadnych bóli brzucha i głowy .

Gość szz
wszytko w swoim czasie...nikt ci tu dokładnej daty nie poda, ale skoro widzisz takie zmiany w swoim ciele to pewnie kwestia kilku-kilkunastu miesięcy

Gość Łoł
Ja dostałam swój pierwszy okres w wieku 12 lat i nie miałam przy tym żadnych objawów czyli śluzu, bólu ani humorków więc nikt nie powiedział, że to musi być zaraz, za chwilę... 2 lata masz ten śluz, możesz mieć kolejne 2, bo np. moja koleżanka właśnie dostała jak miała 16 lat, a teraz ma nieregularne. Ogólnie im szybciej tym lepiej. Słyszałam, że jak się myśli o seksie to okres przychodzi i cycki szybciej rosną ?

Gość sandrelkunia71
Jeśli któraś dziewczyna chciałaby pogadać, miała by jakieś pytania wątpliwości dotyczące okresu, dojrzewania itp... to chętnie służę pomocą GG 43127873- piszcie o każdej porze dnia i nocy odpisze każdej. pzdr ;)