Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała8844

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość mała8844

Witam. Dwa tygodnie temu skończył mi się okres. Od pięciu dni bardzo bolą mnie sutki. Piersi w krótkim czasie powiększyły się prawie o jeden rozmiar. Jestem przez cały czas senna, zmęczona i osłabiona - jakby przy przeziębieniu. Test ciążowy zrobiony w poniedziałek wyszedł niestety negatywny... Dodam, że nie stosujemy żadnych zabezpieczeń Czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Gość gtgtgtghhj
hej. jesli stosunek odbył się w sobote wieczorem, a owulaację będę miała dziś lub jutro to jest choćby cień szansy na ciężę?

Gość katarynka21
mala to moga byc objawy owulacji

mała, myśle, ze to jeszcze za wczesnie na takie dolegliwości , ale wszystko jest możliwe gtgtgt - plemniki zyja chyba tylko 48 lub 72h , takze raczej wątpie

Gość gabynka
mała 8844 nie zawarłaś bardzo ważnej info, kiedy ostatni raz współżyłas?:)

Gość mała8844
hmmm... prawie codziennie, więc postawnowiłam to pominąć :)

Gość mała8844
Katarynka21 NIGDY nie miałam takich obajawów przed/w trakcie owulacji, dlatego zaczynam się zastanawiać...

jeśli okres skończył Ci się 2 tyg temu, i współżyłaś, to szczerze wątpie, ponieważ piersi zaczynaja powiększać się znacznie później... i test wykonaj powtórnie za ok 10 dni, ponieważ do 14 dnia od stosunku mało co wychodzi :). Są to prawdopodobnie po prostu skutki owulacji :). I zacznij stosować anty... To igranie z ogniem:)

2 tyg temu była ostatnia miesiączka, czyli teraz jakby zaczeła sie owulacja czyli dni płodne, nie jest mozliwe, zebys po paru dniach od zaplodnienia odczuwała jakies dolegliwości ciązowe.

Gość mała8844
Szkoda... Dlaczego igranie z ogniem? Czekam na Maleństwo z utęsknieniem... Nie jestem nastolatką, która napisała post, bo o matko! wpadłam... Chcemy mieć dziecko

Gość katarynka21
wiesz to ze takich dolegliwosci nie mialas nic nie ma do tego , teraz mozesz je miec .

aahaaaa, to taka sytuacja! Wybacz, dużo tutaj nastolatek z takimi pytaniami :D. Ale z drugiej strony, jeśli nigdy nie miałaś takich objawów, to szansa jest :). Trzymam kciuki, żeby się udało!

Gość mała8844
Gabynka Łudzę się, że być może jestem w cąży - ten ostatni okres był jakiś dziwny - cztery dniu krótszy niż zazwyczaj i mniej obfity... Może jednak? :)

Gość fgfghhyjh
Prawda jest taka, że najwięcej objawów ciążowych mają kobiety, które nie są w ciąży....

Gość mała8844
katarynka21 Wiem, że może tak by. @ jednak mam od 15 lat i niegdy tak nie było... Gabynka Ok. Nic się nie stało :) fgfghhyjh Z Tobą też sę zgadzam. Im dłużej o tym myślę, tym więcej ich wyszukuję :)

Gość mała8844
czyli podsumowując - szanse są, ale nikłe? Kiedy najlepiej zrobić kolejny test? Ja najchętniej robiłabym codziennie... ;)