Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

gdzie kupić ładny komplet pościeli na prezent ślubny w wawie?

Polecane posty

Gość veressa

witam para młoda na ślub zażyczyła sobie komplet pościeli. więc chcę kupić jakaś ładną i porządną cenowo ok 200 zł . byłam w jysk , ale tam nic nie ma, w home for you nie ma ładnych wzorów. w halach banacha ekskluzywny komplet kosztuj ok 300zł z a też nie ma wcale ładnego wzoru ani duzego wyboru. almi decor drogo i też nic ładnego. w ikea pościele są 150 na 200 lub 200 na 200 a ja mam kupić 160 na 200 . znacie jakieś sklepy gdzie można kupić komplet pościeli 160 na 200 z satyny bawełnianej ? gdzie ceny też nie są wybitnie duże ?

Gość veressa
a i ponoć jest jakiś sklep niedaleko placu zbawiciela? ktoś wie czy jest na pewno i jakie są tam pościele?

Gość 32565
A może zamów przez internet? Ja polecam pościel z firmy andropol, z bawełny satynowej. Firma ma swój sklep internetowy, cenowo myślę że będzie w Twoim przedziale. Sama mam pościel tej firmy i jest najlepsza ze wszystkich jakie mam.

Gość ikkjkjkjkjk
w Ikei są świetne komplety z tej satyny bawełnianej. Super wzory i można się zamknąć w około 200 zł. Polecam

Gość kaska_p
Jeśli w grę by wchodził sklep internetowy, to polecam pościel marki Valeron, naprawdę idealna na prezent ślubny. Można ją zamówić np. w sklepie maxcotton.pl. Kiedyś kupowałam pościel tej firmy i jakość to naprawdę pierwsza klasa. W dodatku otrzymałam ją świetnie zapakowaną, dlatego myślę, że mogłaby się spodobać młodej parze.

Gość 32565
na pościel z Ikei trzeba niestety uważać, bo nie jest szyta w standardowych rozmiarach - idealnie pasuje tylko na kołdry i poduszki ikeowe. Ale fakt - jest bardzo ładna:)

Gość kasi_ulla
zajrzyj do internetowego sklepu z dekoracjami wnętrz http://www.dekoria.pl/offer/group/71/posciel-przescieradla-i-koldry mają bardzo ładne wzory pościeli, jeżeli na prezent ślubny to polecam ekskluzywną pościel satynową marki PIERRE CARDIN - na pewno młodym się spodoba i będą ją mieli na lata, bo jest bardzo dobrej jakości

Gość bezowa3
Pościel Tuchos jest fajna :) wytzrymała i mam ja juz kilka lat,a do tego swietne wzory takie z klasą:)

Też mam zamiar kupić młodym na prezent pościel z bawełny satynowej. Jeśli chodzi o firmę, mam sprawdzoną- Getzzz - super jakość. Nie wiem tylko, który model wybrać. Młodzi mają jasną sypialnię- białe meble z grafitowym wykończeniem i niebieskimi dodatkami (styl taki lekko skandynawski). Stąd pomyślałam, że najlepsze będzie coś w odcieniach niebieskiego. Zerknijcie na stronę producenta: http://www.getzzz.pl/ waham się między "Swing" a "Water" . Która Wam się bardziej podoba?

Gość gość
Niedawno zamawiałem pościel i materac Naturalmat ze strony www.ekomaterac.pl. Szybka dostawa, dobry kontakt ze sklepem. Materac klasy premium, ręcznie zrobiony. Ponoć dzieci gwiazd na takich śpią...:)

Gość gość
Najładniejsze i najlepsze gatunkowo pościele mają w sklepie internetowym ekomaterac.pl ja kupuje i jestem zadowolony. Bardzo polecam.

Gość karin83
Ja bym poszukała w sieci. Tutaj http://posciel.biz/ znajdziesz np. komplety z bawełny egipskiej. Nie są najtańsze, ale jakościowo bardzo dobre. Taka ekskluzywna pościel to bardzo dobry prezent, zwłaszcza dla młodej pracy, która urządza nowe mieszkanie czy dom.

Gość gość
witam wszystkich, kupiłam prześliczną pościel na prezent ślubny dla pary młodej byli bardzo szczęsliwi z tak pieknej haftowanej pościeli , kupiłam ja na www. twojdomiogród.pl

Gość gość
tylko nie haftowana! chcecie, żeby ktoś, śpiąc na niej, poszedł rano do pracy z odciśniętym kwiatkiem, bo akurat na nim spał?

Gość gość
Ja polecam pościele ze sprawdzonego sklepu http://www.elway.biz/37-posciel-3d-180x200 zamawiam tam dla siebie i na prezenty dla rodziny i znajomych. Zawsze są zadowoleni a dla młodego małżeństwa piękna pościel będzie prezentem trafionym i praktycznym.