Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afgrvw

Dzień po misiączce dni płodne czy nie płodne ?

Polecane posty

Gość afgrvw

Pierwszy dzień przed ostatniej miesiączki był 29 marca trwał 6 dni ostatnią miesiączkę dostałam 1 maja trwał 7 dni . Czyli cykl wychodzi 33 dni. Moje trzy ostatnie cykle wychodziły po 31, 37, 33 - dni. mam nie za bardzo regularne miesiączki zazwyczaj po 7 dni. Może ktoś mi powiedzieć czy teraz po ostatniej miesiączce dzień po, to były dni nie płodne czy płodne ?

raczej nie płodne z tego co słyszałam to 7 dni przed @ i 7 dni po @ są nie płodne

Gość Nielojalnajola
no raczej ze nie plodne

Gość Nielojalnajola
tylko wiesz ze jesli zamierzasz uprawiac seks bez zabezpieczenia to plemniki w pochwie nawet pare dni sie utrzymaja- i wtedy moze byc tak ze kochasz sie w dzien nieplodny, 2 dni pozniej masz plodne i zachodzisz w ciaze na skutek seksu sprzed dwoch dni

Nielojalnajola Też tak własnie gdzieś czytałam ;) i czytała też że im dłuższy cykl miesiączki tym szybciej zaczynają się dni płodnę np jak ktoś ma cykl 28 dni to dni płodne mogą zacząć się powiedzmy 5 dni po @ A jak cykl dłuży od 31 wzwyż to np już 3 dni po @ Mogą być płodne

Zależy od organizmu ;) To jak miałaś 33 dni cyklu 1 dzień po @ uprawiałaś seks bez zabezpieczenia i byś miała 3 dni po @ dni płodne a plemniki utrzymają się 2 dni to będziesz mogła sobie pogratulować ;)