Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelin7046

Dziecko bardzo nisko się układa.

Polecane posty

Gość evelin7046

Hej dziewczyny ;* mam pewien problem, ktory nie daje mi spokoju. otóż jestem w 17 tygodniu ciązy tydzien temu robilam usg. I dziecko bardzo nisko sie uklada. sama sie smieje, ze mam dziecko za koscia lonowa, chociaz bardzo sie martwie. Lekarz powiedzial, ze to jeszcze nie pora by sie martwic jednak mnie to dreczy . miala ktoras z was taka sytuacje ?

Gość evelin7046
?/

Gość Fifarafffa
Ja miałam podobnie. Brzuch się póżniej podniesie. USG genetyczne miałam robione przez pochwę, bo dziecko było nisko. Teraz jest no odpowiedniej wysokości. Nie martw się. W 17 tyg, też miałam dość nisko :)

Gość evelin7046
a kiedy to wszystko się ustabilizowało ?

Gość Fifarafffa
Gdzieś w 19 tygodniu zauważyłam , że się powoli podnosi :)

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ja jestem w 30tyg i maluch jest bardzo nisko,każdy się śmieje że wyglądam jakbym miała lada moment rodzić.Od samego początku był nisko na szczęście rozwija się prawidłowo

Mój syn też był niziutko, rozwijał się prawidłowo, jedynie odczuwałam dyskomfort bo mały bardzo napierał. Lekarz i wszyscy w koło mi przepowiadali że wczesniej urodze ale rozwarcie i skurcze pojawiły się w 38 tc, dwa dni przed palnowaną cesarką :D dali zastrzyk i mały przetrzymał jeszcze te dwa dni :)