Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia,basia2

planujecie juz wakacje?

Polecane posty

Gość basia,basia2

planujecie już wakacje może cos mozecie polecic nad naszym morzem?

Gość joannaa234
ja planuje już oczywiście:) ja polecam Łebę( 4km od Łeby sa super ruchome wydmy, sprawdź w internecie) , Mielno ,Władysławowo. Ustkę! zresztą ja uwielbiam nasze morze i te klimaty :):) w tym roku planuję Egipt i Mielno :)))))))))

Gość Palomaaa
Już od lutego mam rezerwację. Jeśli morze to polecam Ustkę, a jeśli z dziećmi to Władysławowo

Gość basia,basia2
nie dopisałam że Łeba mam zarezerwowana już od stycznia ,a do jakiego osrodka do Łeby sie wybierasz?myslałam o ustce macie jakie porównanie w stosunku do Łeby,mam 2 miesiące urlopu a wyjazdw zaplanowanych na 5 tyg jeszcze 3 zostaja

Gość Anelkah
Myśl o wakacjach to jedyne, co trzyma mnie w jako takim samopoczuciu. Jadę do Grecji z netholiday, już postanowione. W tamtym roku wybrałam Chorwację.. Miło spędziłam czas ale to stęskniłam się za Grecją:)

Gość PannaLila
morze przereklamowane, dawaj za granice z biurem podrozy, nie musisz sie martwic o organizacje. Ja w tym roku z TUI na wakacjach byłam, pierwszy w moim życiu lot samolotem (z enterair), hotel w Grecji też pierwsza klasa, fajni przewodnicy nam się trafili ;)