Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguubiona

Musze sie wyprowadzic z domu. Pomozcie

Polecane posty

Gość zaguubiona

Mam 19 lat mieszkam z siostra , jej facetem i 2 dzieci . W domu ciagle awantury, on pije , chyba bije moja siostre . Tyle razy jej mowilam ze ma go podac o alimenty a ona nic . Chyba boi sie zostac sama . Ja musze wyprowadzic sie poniewaz boje sie go . Moje zycie to ciagly strach. Ja mam rente po rodzicach 1000 zl . Zawsze dawalam siostrze pieniadze, bo on daje jej grosze , reszte przepija . Boje sie o nia i dzieci jak sobie poradza bez tych pieniedzy. Czy mam prawo zrobic to siostrze ?

Gość lalaalalada
Powinnas sie wyprowadzic

W babach siła .Wywalcie faceta i będzie spokój. Będzie płacił alimenty na dzieci, siostra pójdzie do pracy i dacie sobie radę. A w domu zagości spokój:)

Musze sie wyprowadzic z domu. Z czyjego domu? Twojego rodzinnego, czy szwagra?

Gość trete
ja bym sie wyprowadzila ale zabrala ze soba siostre i razem zamieszkaly

Gość młoda żonkaaaaaaaaa
Jeżeli to Wasz dom, to wywalcie faceta, jeżeli dom jest jego, wyprowadź się i to szybko, najlepiej nakłoń siostrę, żeby też go zostawiła, choć to pewnie łatwe nie będzie ...

Sama się wynieś, jeśli siostra nie będzie chciała. Z czasem, gdy się zorientuje co to za facet to przynajmniej będzie wiedziała, że ma do kogo uciec. Nie ma sensu się narażać ze względu na jej słabość do jakiegoś palanta.