Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia z miasta

Iść na komunię do córki faceta

Polecane posty

Gość Joasia z miasta

???? Córeczka mojego faceta (oboje jestesmy po rozwodzie) przystępuje pod koniec maja do 1 komunii. No i dostaliśmy zaproszenie dla nas i dla mojej córki 15 lat.Nie tylko na komunie do kościoła ale też do restauracji. I czy ja powinnam tam iść? On się chce iśc, bo wiadomo że faceci zawsze szukają okazji aby się napić, ale jak ja się bede czuła w towarzystwie jego byłej i jej rodziny?

Gość ona66666
Na komunii się raczej nie pije:) Ale idz czemu nie skoro dostałas zaproszenie.:)

Gość na komunii
alkohol????to ci dopiero okazja do napicia:( pewnie podany będzie w oranżadówkach

Gość On się chce iśc,
Bez komentarza :)

Gość xendzia
On się chce iśc, bo wiadomo że faceci zawsze szukają okazji aby się napić :O:O:O:O:O to on nie chce iśc na uroczystość swojej córki tylko się nachlać ? patologia i dno !

Gość gergwerg
Joasiu, znam rodziny gdzie się takie rzeczy robi np znajoma poszła z nowym partnerem na urodziny byłej teściowej. :) Ale mi się to wydaje niezręczne. Gdybym była na twoim miejscu, zrobiłabym dziewczynce upominek od siebie ale poleciła jej ojcu żeby przekazał sam. Wiesz, atmosfera może nie być dobra, twoja córka też może czuć się niekomfortowo.

Gość krakowikowik
e tam, jak masz dobre układy z córką swojego faceta a Twoja córka ją zna to nie ma co histeryzować. Jednak jeżeli znasz tam tylko dziecko i ej ojca to sobie odpuść. Bądź w kościele, złoż życzenia, daj pamiatkę na której podpisz się razem z córką ( a ojciec osobno) i podziękujmatce za zaproszenie a potem spadaj. Nie jesteś tam nikomu potrzebna - serio.