Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudek ; )))

Jak namówie mamę na telefon ?

Polecane posty

Gość Klaudek ; )))

No bo moja mama nie pracuje, dostaje tam jakieś pieniądze z gminy ( ale też nie jestem biedna . ) no i chodzi mi o to jak ją namówić żeby mi wzięła telefon z plusa :( . Jest w nim 30 doładowan za 50 zł . No a doładowanie za 50 jest na 3 miesiące. No i jakby moja mama nie miała kasy to ja bym sama jakoś zarobiła sobie na to doładowanie bo wkońcu za niedługo wakacje. Jak ją przekonać ? :(

Gość Editulka
Tylko ze za to 50 zł trzeba doładować co miesiąc - jesli mowa o mix plusie....

Klaudio po nicku wnioskuje że masz dobre 13 lat :) powiedz co to za telefon, a ja ci powiem jak go zdobyć :) dostałas jakąś kasę z gminy więc pewnie mieszkasz na wsi ?

Gość Klaudek ; )))
Mam 14 lat i mieszkam w mieście -.- telefon to nokia 500 ale co to ma do znaczenia..

Gość .,.,.,.,.,.,.,.,.,.
Po ci taki szyt na symbianie ? -,-

Gość Klaudek ; )))
Dlaczego ta nokia ? No bo mi się podoba , po prostu chce ją do pisania , słuchania muzyki i gg . To wszystko . A że jest tani to go chce -,-

Gość junn
dokładnie tak jak piszą -doładowanie musi być nie rzadziej niż co 30 dni za 50zł. Mama nie pracuje więc skąd ma wziąć na to kasę?

Gość junn
jeśli dostajecie kasę z gminy to znaczy że dochód na osobę w rodzinie jest do 504zł na osobę więc co tu piszesz że nie jesteś biedna?

A spoko, to może policz ile łącznie wyniesie ten abonament czy co tam chcesz wziąć i zarob połowę kasy na te doładowania, może mama to doceni i ci weźmie tego fona ?

Gość Klaudek ; )))
Mój ojciec zarabia 3 tysiące miesięcznie, więc od niego też bym coś dostała. Nie chce black berry :) po prostu chce ją namówić na tą nokie.

Dobra, skoro młodej podoba się nokia to co ja namawiacie na przereklamowane blackberry. Zrób tak jak ci napisałem, innej możliwości chyba nie masz ;)

Gość Klaudek ; )))
Maciek - nie ma pracy w wieku 14 lat , jedynie wakacje :) a prosić się nikomu nie będę czy mam coś zrobić bo to wygląda jak nie wiem co.

No to skoro twój tata tyle zarabia, a nie chcą ci kupić tego telefonu, to rozwiązania są dwa, albo większość wydają na opłaty albo po prostu cię nie kochają => a teraz dziecię zamilcz dzieci w afryce głodują a tobie wymarzyla się nokia lumia :D 🖐️

To musisz poprostu użyć sensownych argumentów,typu że Twój stary tel jest do bani,nie ma zasięgu itp lub że się zawiesza i takie tam....a poza tym moim skromnym zdaniem 50zł to dużo jak na miesiąc i myślę że gdybyś miała sama kombinować żeby zarobić albo zapracować na te 50zł to byś wiedziała że to niee jest takie proste....i to dużo pieniędzy jakby nie patrzeć.... wiem bo sama mam 21 lat i pracuję na swoje wydatki i mój abonament to 95zł a kokosów nie zarabiam.....więc zastanów się czy to nie będzie problem bo telefonu do garnka pod koniec miesiąca nie włożysz jakby co...

Jak znalezc prace. Jak mialem 14 lat to poszlem do klubu sportowego i zapytalem czy moglbym prace dostac, i dostalem mopa i sprzatanie :D ale 4zl za godz to nie tak zle wiec zostalem. Poszlem do pracy bo chcialem sobie ubrania kupic, a rodzice kasy nie mieli :(

Gość Klaudek ; )))
No tak, tylko że bym sprzedała ten telefon co teraz mam to już by było połowę, a moi rodzice są nadal nieugięci . :(