Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytyt

Jak zapomniec o dziewczynie

Polecane posty

Gość tytyt

Jak zapomniec o dziewczynie gdy codziennie ja widze. Jak wybic sobie z głowy wyidealizowana opinie o niej chociaz mnie zranila nie potrafie zalezy mi nadal na jej szczesciu.

Gość tytyt
I co tu dużo mówić - targam skórę pod jej fotki :classic_cool:

Gość tytyt
Moglbys sie nie podszywaac poradzi ktos

Gość marlena sztynka
przestan ja widywac

Gość hahaha hehehe
* O ile sytuacja cię do tego sama nie zmusiła - odetnij się całkowicie od obiektu swojego fatalnego uczucia. Zero telefonów, smsów, "przyjacielskich" spotkań. Nie musisz w tragicznym uniesieniu palić/kasować wspólnych zdjęć czy listów, ale na razie do nich nie zaglądaj. * Postaraj oprzeć się pokusie rozpamiętywania własnego cierpienia, rozdrapywania ran, analizowania swojego stanu psychicznego i innym tego typu zabawom w Wertera. A przynajmniej zachowaj umiar. * Staraj się unikać miejsc, które przypominają ci o wspólnych szczęśliwych chwilach. Nie rób tego jednak fanatycznie (np. jeżdżąc do szkoły 3 razy dłuższą drogą). * Nie popadaj w apatię ani rezygnację! Bądź aktywny. Zapisz się na jogę, kurs tańca, basen itp. Reaktywuj (albo znajdź) swoje hobby. * Nie słuchaj piosenek o nieszczęśliwej miłości bawiąc się w bycie podmiotem lirycznym. * Nie przebywaj za dużo sam/a ze sobą. Odśwież stare znajomości, dzwoń do przyjaciół, znajomych, wychodź do kina, na imprezy, najlepiej w większym gronie. * Zacznij czytać jakąś bardzo wciągającą książke NIE o miłości. * Idź na zakupy. * Zadbaj o siebie (aromatyczna kąpiel, makijaż, ubrania, w których wyglądasz i czujesz się dobrze itp.). * Zrób coś, na co od dawna miłeś/aś ochotę, ale bycie w tamtym związku uniemożliwiało ci zrobienie tego. * Nie próbuj znaleźć na siłę kolejnej "miłości swojego życia", ale nie unikaj płci przeciwnej. Flirtuj, daj sobie mówić komplementy, poczuj się prawdziwą kobietą/prawdziwym mężczyzną. * Wyjedź gdzieś, najlepiej daleko, choćby na weekend. Dystans geograficzny pomaga nabrać dystansu psychicznego. * Planuj. Wakacje, karierę zawodowa, swoją edukację, rozwój itp. * Zmień coś - np. wystrój mieszkania, styl ubierania (albo chociaż jakiś jego element), perfumy, fryzurę. * Dogadzaj sobie. Codziennie jakaś mała przyjemność. Delektuj się nią. * Czytaj stoików.

Gość tytyt
Jestem skazany na codzienne jej widywanie a jesc mi sie zbytnio nie chce, a co do poznania kogs innego to chce poznac ale wlasnie nie na sile ale boje sie komus zaufac i ze beda ja porywnal. A gdyby chciała wrocilibyscie do niej po takim czyms?

Gość po takims czyms
po czym?

Gość tytyt
Bo nie mowilem wam, ale ona powiedziala, ze mam malego penisa i nie czuje :(

Gość tytyt
Spadaj lapsie Powiedziała ze moze byc z kims innym bardziej szczesliwa a my mozemy zostac tylko przyjaciolmi i spotyka sie z kims innym.

Gość niewiemdlaczego.....
Nawet się nie poniżaj i nie próbuj wracać do kogoś, kto na Ciebie nie zasługuje...

Gość tytyt
Ja wiem ze jak do niej wroce to sie ponize w pewien sposob ale mowia wszyscy ze jeszcze sama napisze a ja bym tego chciał w glebi duszy