Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

Tleniony blond..

Polecane posty

Jak dla mnie bomba :) Sama mam jaśniutki blond i najlepiej w takim odcieniu się czuję. Ten kolor nigdy nie postarza. Powiedziałabym wręcz, że odmładza.

mlodo to sie w naturalnym blondzie wyglada to oczywiste a w tlenionym sztucznym to jak stara na wydre sie odmladzajaca pudernica po menuetopauzie z odwrotnym skutkiem

Kurcze mialam kiedys taki blond-ale wieki temu-jest to z pewnością kolor który rzuca się w oczy-ja jeszcze robiłam dodatkowo je genicjaną-zarzało się a i owszem,że ''zaczepiały'' mnie panie pytając czym farbuję-tylko bardzo o nie dbałam(olejki itp.)ponieważ włosy o takiej tonacji rozjaśniania są b.suche-na szczeście nie mam juz tego problemu:-) Jęsli Ci do twarzy to szalej:-)

Te które mówią że tlenione to wiocha pewnie mają albo czarne włosy,albo matki nie pozwalały im farbować wpajając ze to co naturalne jest piekne :o Ja mam takie,a moj naturalny to tez jasny blond. Ale uważałam że mój naturalny poszarzał moją twarz co potwierdziła siostra. Wyglądałam jak biedna,niedomyta,zmęczona życiem dziewczyna. Po farbowaniu powiedziała że wygladam na twarzy tak jakoś 'czyściej' i o wiele lepiej :D Tlenionymi zainspirowałam sie od Gwen Stefani. Wygląda bosko.