Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siok siok siok

kolejna aukcja "paranormalna"

Polecane posty

To wszystko pewnie dlatego, ze to "firma Austryjacka" jak w opisie zapewnia nas sprzedajacy :D:D:D

Gość siok siok siok
No tak:) pewnie jakby była austriacka, to byłyby tańsze, mimo wszystko za szmaciaki prawie 120 zeta - z durniem na rozumy się pozamieniali:-o

:D zaraz zjawia sie mamuski ktore nas zwyzywaja od biedaczek, ktorych nie stac na kapcie dla dziecka :D

Gość a co to Austryjackiej
pewnie i tak "made in china". a od sprzedającego który pisać poprawnie nie umie bym nie kupiła zwłaszcza tak drogie kapcie

Mnie to nie rusza. Wchodzę kiedyś do Maraga kids a tam kapciuszki na Zosie rozm 18. Takie jak te w tej aukcji szmaciaczki bez palców z tylu ciut wyższe jak to dla bobasa. Pytam ile a pani do mnie ze 80 zł! Wtedy przeżyłam szok... bo mam IDENTYCZNE w domu i dałam za nie 15,99. Identyko- ta sama firma tylko kolor inny no i większe bo nie 18 a 20. Pewnie Austryjackie kapcie można gdzieś kupić w okolicach 2 dych w jakimś osiedlowym sklepiku z butami albo w ccc ;)

Gość siok siok siok
noooo, tylko na to czekam:-D co śmieszne, mnie byłoby stać, naprawdę, ale kuźwa PO CO? kapcie za 120 zeta???? za to to ja fajne befado kupie dwójce w ilości po 3 pary na dziecko:p I są fajne, ładne, dość podobne do tych "austryjackich":p Stopa dziecka rośnie skokowo, ale spokojnie dwie pary na rok wyjdzie, góra 3 (zależy jaki wiek dziecka, moim już tak szybko stópki nie rosną).