Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loratanka

Koniec karmienia a wielkość piersi

Polecane posty

Gość loratanka

Odstawilam syna od piersi, ma poltora roku wiec karmilam tylko w nocy i juz mleka wiele nie mialam. Chcialabym kupic sobie porzadne, dopasowane staniki bo te co mam juz sa za duze. Po jakim czasie od zakonczenia karmienia piersi sie zmniejsza na tyle ze juz sie nie beda zmniejszaly? Nie chce kupic drogich stanikow tylko po to zeby sie okazalo ze beda zaraz za duze :o

Gość pipipipo
u mnie to było ok 3 tyg. do miesiąca .Niestety były mniejsze niż przed ciążą :-(

Gość loratanka
Juz tydzien nie karmie, od 2 dni nie odciagam i na razie sa jeszcze troche pelniejsze. Ja nie pamietam jakie mialam przed ciaza bo podczas karmienia pierwszego dziecka zaszlam w ciaze z drugim i tak to juz sie ciagne od 3 lat. Odpowiedni stanik to podstawa, nie martwie sie bardzo wygladem biustu

Gość junn
wydaje mi się że skoro karmiłaś 1,5 roku to nie powinno już być jakichś wielkich spadków wielkości. Zajrzyj na Lobby Biuściastych na wątki dot. staników do karmienia -karmników.

Ja karmiłam pół roku, ostatni tydzień raz dziennie, a piersi były dalej duże. Z tym że ja czekałam długo z nadzieją że jeszcze trochę zrzucę ;) Po miesiącu od karmienia biust był już w takim rozmiarze jaki został, spadł o dwa rozmiary.

Gość loratanka
No wiele to juz sie pewnie nie zmienia ale jak sie dobiera stanik to to ma znaczenie, szczegolnie ze nie wiem jaki mam teraz rozmiar. Przed ciaza chodzilam w zlych stanikach a w ciazy i po mialam 60F. Teraz juz mam luz w miseczkach.

Gość gagagatka
Hehe czlowiekowi to nigdy nie sogodzi :) ja zawsze mialam wielkie cyce. chcialam karmic rok,ale skonczylo sie po 7miesiacach. cyce mi zostaly wieksze o rozmiar w stosunku do wielkosci sprzed ciazy. a mialam nadzieje,ze aie zmniejsza

Gość junn
no jakiś stanik musisz mieć. Może jeśli boisz się że jeszcze zmaleją to kup sobie jakiś stanik dobrej firmy, dopasowany ale używany. Na balkonetka.pl dużo dziewczyn sprzedaje staniki dobrych firm. co do rozmiaru to musisz się pomierzyć bez tego nie ma jak ustalić nowego rozmiaru. :)

Gość loratanka
Oj to bede musiala ten miesiac przeczekac, a juz bym chciala na zakupy isc :)h

Gość loratanka
junn, no nie bede na miesiac nowego stanika kupowac, nawet tanszego, niestety. Mam nadzieje ze mi sie to szybko ustabilizuje

ja karmilam tylko 2 tyg a piersi i tak sa duzo mniejsze niz zawsze mialam:( niestety i u mnie nie obeszlo sie bez wymiany staników... oczywiscie na mniejsze :(