Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka9090

poznanie na forum..

Polecane posty

Gość lidka9090

Poznałam na forum pewnego chłopaka, napisał do mnie wiadomość, że wydaje się ciekawą i inteligentną osobą i czy podałabym mu numer gg. Po jego wypowiedziach wydawało się, że jest całkiem w porządku, więc podałam mu numer oczywiście nie swój tylko założyłam sobie nowy żeby zachować wszelkie środki bezpieczeństwa nie podałam swojego imienia tylko wymyślone. Rozmawiamy ze sobą od 2 tygodni. Jest naprawdę bardzo inteligentnym mężczyzną raczej spokojnym, widać, że nie kręcą go znajomości na jedną noc, posiada dużą wiedzę w wielu dziedzinach, imponuje mi. Nie wymusza ode mnie abym mu powiedziała dokładnie jak wyglądam, ile ważę itd, a jeżeli w rozmowie opowiedziałam mu o tym, odpowiedział tylko że fajnie. Nie wiem jak dalej się na to zaopatrywać. Nie wiem czy wierzyć mu w wiek, nie wiem czy na 28 lat byłby w stanie być aż tak strasznie oczytany i inteligenty. Boję się trochę, że może okazać się starszym Panem.. Chociaż zapewnia mnie, że nie okłamał mnie w żadnej kwestii. Bardzo fajnie mi się z nim rozmawia i nie chciałabym tego stracić.

Gość lidka9090
ale on nie proponuje ani tego abym wysłała mu zdjęcie, ani nie chce wiedzieć o mnie szczegółów związanych z moim wyglądem, rzadko pyta, raczej opowiada dużo. Na samym początku naszej rozmowy pytał, ale nie chciałam od razu odpowiadać na takie pytania, boje się, że się zraził, nawet kiedyś w żartach mówiliśmy coś o skype, ale nic konkretnie. Poza tym on mieszka na południu a ja na północy, drugi koniec świata, nie wiem czy jest sens się jakoś w to angażować.

Gość lidka9090
w jakiś sposób jest to angażowanie, powoli staje się jakaś małą częścią mojego codziennego życia. Nie chce się angażować jeżeli jest kłamcą.

Kur­wa, nie porozmawiasz przez skypa bo to angażowanie się, ale Ty nie chcesz się angażować jeśli Cię okłamuje, ale by wiedzieć czy Cię okłamuje możesz jedynie pogadać przez skypa, czego nie chcesz robić bo to angażowanie się....logiczne 🖐️

Gość lidka9090
nie mam tu gadu bo jestem w pracy

Gość weronica...
dlaczego nie wierzysz, ze ma 28 lat?

Gość lidka9090
faceci w tym wieku JEŻELI są WOLNI wychodzą, spotykają się z kolegami, szukają partnerki, nie czytają tyle, nie mają aż tak dużo zainteresowań i nie mają wiele doświadczeń, poza tym wielokrotnie powtarzał mi, że "jesteś jeszcze młoda" a mam 23 lata.

Gość weronica...
przeciez wychodzenie i spotykania z kolegami nie oznaczaja, ze facet nie moze byc inteligentny i oczytany, nie wiem wsrod jakich facetow sie obracasz. Zreszta 28 lat to nie zaraz juz taki mlody ;) A 23 dla 28latka to rzeczywiscie jest mloda, bo jestescie na innych etapach zycia. On zapewne pracuje a ty studiujesz.

Gość lidka9090
zapewne może tak być. Po prostu ciężko mi uwierzyć, że pośród tylu beznadziejnych facetów których spotyka się w internecie mi akurat trafił się TAKI niesamowity.

Gość weronica...
fajny facet to towar deficytowy, a ty najwidoczniej masz szczescie:)

Gość lidka9090
no dlatego ciężko mi w to wszystko uwierzyć. Niestety dzielące nas km nie ułatwią mi niczego.

lidka idz na spacer lepiej na tym wyjdziesz ;)

Gość lidka9090
dzięki:P

Gość lidka9090
uzasadni..

Nie pyta o wygląd bo zapewne sam jest nieatrakcyjny. No sorki, ale dla facetów przystojnych bądź w miarę przystojnych jest to bardzo ważne. Druga opcja to chce być Twoim kolegą i nie obchodzi go to jak wyglądasz.

Gość lidka9090
ciężko jest liczyć na cokolwiek innego niż znajomość przez internet w wypadku gdy dzieli nas tyle km. Pomimo tego ja jestem ciekawa wszystkiego co go dotyczy.

faceci w tym wieku JEŻELI są WOLNI wychodzą, spotykają się z kolegami, szukają partnerki, nie czytają tyle, nie mają aż tak dużo zainteresowań i nie mają wiele doświadczeń" uzasadnij ? bo pieprzysz 3 po 3

Gość lidka9090
sory jeżeli uraziłam, ale do tej pory samych takich spotykałam i być może przez to mój światopogląd został zniekształcony:p

więc powtarzam spacer dobrze by ci zrobił ;)

Gość lidka9090
dziękuje za troskę.

Gość weronica...
ja mam wielu kolegow atrakcyjnych, wolnych i wielu z nich spedza czas w roznych miejscach w necie, chocby dlatego, ze pracuja przy kompie. To ze ktos jest atrakcyjny i wolny nie oznacza ze musi sie szlajac z kumplami po miescie

po pracy jak odchodza od komputerów czas wolny tez przy nich spędzają ?

'nie wiem czy jest sens się jakoś w to angażować.' Przecież już się zaangażowałaś :)

Gość lidka9090
ale słuchajcie, ja nie stworzyłam obrazu faceta w wieku 26-30 lat który MUSI wychodzić z kolegami na piwo i szlajać się nie wiadomo gdzie. Ja po prostu najczęściej takich spotykałam. Stworzyłam sobie głupi obraz brzydkiego, napalonego faceta który siedzi na forum/czacie i tego typu portalach i innych teorii nie przyjmowałam do siebie.