Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Ostatni żal na kafe

Polecane posty

Ostatni żal na kafe Wiecie co , mam wrażenie że raczej nie zdałem matury z angielskiego i matematyki. Z przedmiotów pisemnych? opłaa się bym poszedł jutro na angielski ustny?

Gość justyna83.....
ty tępy chuju

Potrzebuje opini mądrych ludzi nie takich chamów jak wy :) Ja myślę o tym by w tym roku zdać ustną mature z angola, może się uda.... by za rok tego tak bardzo nie przeżywać :)

A masz własną firmę? Co umiem? Rządzić, kierować ludźmi, chodzić po zakupy, wypełniać dokumenty, sprzedawać. Interesuje mnie praca w biurze, w sklepie i na produkcji ale tylko na dyrektorskim lub kierowniczym stanowisku. Ewentualnie jako brygadzista. 5 tys na miesiąc.

Gość lamentowac chyba zacznę
młody za to, ze trzymalam kciuki za te Twoja i tak oblana maturkę, zbliz sie na tyle blisko do ZS by wybadac, czy On jest taki kwitnacy rzeczywiscie czy tylko na potrzeby kafe bo Tobie przydałaby sie praca a ja... :classic_cool: no rozumiesz, prawda ?

Gość do hiszpanin
a podjąłbyś się zabójstwa na zlecenie?

Rządzić, kierować ludźmi hahahahahah chlopie, ty nie potrafisz kierowac wlasnymi slowami a co dopiero ludzmi gdzie wyladowal twoj statek kosmiczny?