Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewerwe

Jak bede pila duzo wody z cytrynom to moga zniknac zaczerwienienia i naczynko?

Polecane posty

Gość ewerwe

tak jak w pytaniu?

Gość ewerwe
Takie plamy czerwone na twarzy lub naczynko rozszerzone pojedyncze!?

Gość ewerwe
up.blagam jestem zalamana przesadzilam z pellingiem i powstalo naczynko i same zaczerwienienia pojedyncze plamy;(

Gość ewerwe
aj ja od wczoraj zrobilam przez pelling grubaziarnitsty jestem zrozpaczona;/ bede musiala isc na usuwanie naczynka....

szczerze? pierwsze slysze, zeby od cytryny znikly zaczerwienienia. gdzies czytalam, ze kwasy owocowe jeszce poglebiaja zaczerwienienia. ja tez mam ten sam klopot, dermatolog kazal mi lykac rutinoscorbin. poza tym ograniczam ostre przyprawy, buzie smaruje 2 x dziennnie kremem Pharmaceris na naczynka. podobno na 100% pomaga zamkniecie naczynka laserem, w innym przypadku tylko makijaz Cie poratuje (zielony korektor)

Gość ewerwe
dziekuje moze rutinoscorbin pomoze bo ono jest swierze od wczoraj

Gość i tak beda zwalniac
to zle słyszałaś Cytryna jest cennym lekarstwem zapobiegającym różnym dolegliwościom. Jej właściwości antyseptyczne oraz czyszczące są cenne dla tych wszystkich, którzy są podatni na takie choroby jak stwardnienie tętnic, infekcje oraz goraczkę. Zdolności cytryny do wzmacniania ścian naczyń krwionośnych pomagają w zapobieganiu chorób układu krążenia oraz krwawiącym dziąsłom. Cytryna jest również pożyteczna jako ogólny środek odżywczy pomocny w chorobach przewlekłych. Dla utrzymania naszego zdrowia w doskonałej kondycji należy często sięgać po cytrynę. Sok z cytryny jest dobry na przeziębienia, grypy, szkarlatynę, infekcje klatki piersiowej. Sok cytrynowy działa również jako środek odżywczy i wspomagający wątrobę oraz trzustkę, poprawia apetyt oraz pomaga w łagodzeniu kwasowości żołądkowej, wrzodów, artretyzmu, skazy moczanowej oraz reumatyzmu. Stosowany jako płukanka, sok z cytryny łagodzi bóle gardła, zapalenie dziąseł oraz wrzody w jamie ustnej. Zewnętrznie sok z cytryny może być zastosowany na trądzik, grzybicę międzypalcową, odmrożenia, użądlenia, grzybicę wywoływaną przez dermatofity, oparzenia słoneczne czy brodawki. Do innych zastosowań cytryny należy również pomoc w leczeniu opryszczki. Sok z cytryny to również niezbędny składnik wykorzystywany do produkcji różnego rodzaju maseczek na twarz. trzeba zwalczać ludzi którzy nie myślą http://zielnik.herbs2000.com/ziola/cytryna.htm

Gość fbgcjghkhjouio
tez mi sie tak stalo kiedys i pozostalosci mam do teraz...radze Ci kupic krem do cery naczynkowej i juz nigdy nie robic pilingow gruboziarnistych tylko enzymatyczne.profilaktycznie mozesz brac witamine c