Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzonie

siedzę i piję cytrynówkę i jest bardzotak;)

Polecane posty

Gość bardzonie

dodam jeszcze że cytrynówkę popijam malinowym reddsem i mnie jeszcze nie mdli;) pogadałbym o jakiś świństwach w słodkim klimacie;)

po takiej cytrynówce to bym była wiotka we wszystkich stawach :P

Gość bardzonie
no i dobrze;) lubię jak kobitka trochę wiotczeje bądź omdlewa;) choć facet raczej nie powinien sobie na to pozwalać;) ale co, napiłabyś się ze mną?;)

Gość malefic
cześć chłopie, czuję w tobie bratnią duszę, choć to co pijesz jakieś takie bardzo lepkie chyba jest;) choć musisz mieć jednak jakąś fajną robotę skoro o tej porze sobie możesz tak folgować;)

Gość bardzonie
dzięki malefic za odniesienie bo widzę że wszyscy tu chyba na innej orbicie są. myślałem że wirtualnie powznoszę sobie jakieś toasty z laskami a tu dupa. pewnie noszą kawkę swoim opasłym menadżerom i nawet nie mają chwili żeby się wysiusiać. ech, mimo to zdrowie pięknych Pań! w sumie je lubię, choroba.

Gość malefic
ja bracie też je cholera lubię. gdyby nie one, my byśmy się pozabijali bez powodu. bo tak to się zabijamy o nie;) pijesz dalej?;)

Gość niejaka
ok. trzeba się z tobą trochę posolidaryzować widzę. tyle że ja nie tak jak ty wykwintnie, piję chamskiego browara;)