Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maska mleczna

Aonament orange

Polecane posty

Gość maska mleczna

Jakismiesiac temu zakupilam telefon z orange (mix) i do tej pory nie dostalam jeszce wplaty na konto z abonamentu. Osoby ktore mialy takie aonamenty ile czekalyscie na wplyniecie pieniedzy na konto?

Gość ojojoj zle zrobilas;(
lepiej bylo wzisc se np plan domowy na codzien+ za 56 zl 10 godzin na stacjonarne i godzina na komorki ...a co do pytania to nie mam pojecia

Gość oni wpłacaja hurtem
za 6 miesięcy. musisz poczekać az ci wpłacą.

masz juz umowe czy , podpisywana byla przez telefon czy interent, przedluzales umowe czy po prostu nowy telefon i nowa umowa?

jelsi umowa byla przedluzana to czesto dopiero jak ci sie tak konczy to wchodza nowe warunki i nowa umowa, jak jest nowa karta to tzraba poczekac na jej aktywacje to zwykle nie trawa dlugo ale oni tam w centrali musza aktywowac

Musisz też weidzieć ze nowe warukki wchodzą od nowego okresu rozliczeniowego , warto też zobaczyć kiedy umowa byla podpisana i kiedy zavczyna sie okres rozliczeniowy masz to na umowie :)

Pracowałam w planach abonamentowych i mix wiec jesli jedna z tych 3 ospcji nie pomoże to nie wiem co może być źle

Gość maska maleczna
umowa podpisana miesiac temu . nie mialam wczesniej umowy. okres rozliczeniowy od 16 do 15 nastepnego miesiaca wiec dobiero miedzy 16.05 a 15.06 dostane kase??