Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiziulka mizuia

CZY OSOBA ,ktora tak wyglada jest sztuczna?

Polecane posty

Gość kiziulka mizuia

sztuczne doczepiane rzęsy,kolorowe soczewki w kolorze Adriatyku,perłowo białe zeby jak Ibisz,wybielone,sztuczne doczepiane długie włosy,sztuczna opalenizna z solarium,sztucznie proste,prostowane ciagle włosy,no i zerowe owłosienie bo ta osobowa poddała sie całkowitej laserowej depilacji i nie ma wlosow!!czy to nie jest sztuczne??ta osoba uwaza,sie za naturalna ,bo sie nie maluje!!szok,no i smieje sie z osob ,ktore wstrzykuja sobie botoks,a ona sama ma wszytsko naturalne oczywiscie czy taka osobe mozna nazwac osoba pusta?ta osoba powiedziała mi bezczelnie,ze jestem nienaturalna bo ja sie maluję!!a ona w ogole nie uzywa cieni,tuszu do rzes,pudrow niczego.Miałam ochote jej wygarnac,ze ona wszystko ma sztuczne

Gość 094956
no jakby sie malowała,to by juz w ogole wygladała,jak dmuchana lala, z sex shopu,po co sie malowac jak ma taki niebieskie soczewki,po ci tusz do rzes jak ma sztuczne rzesy i po co fluid podkład pude ,brazujacy puder jak solarium na ryjku?

Gość 094956
mnie sie takie sztuczne rzeczy nie podobaja,ona oszukuje swoim wygladem facetow,bo jak wejdzie do łozka i zdejmie wszytskko co sztuczne facet moze czuc sie rozczarowany,

Gość latam w te i we wte :)
taki opis nic mi nie mówi, kazda soba bedzie przy tym opisiey wygladała inaczej, wklej zdiecie to ci powiem.

Gość frwfrewfreerf
to typowania dziuniowata niunia,lansiara

Gość gfhhhhhhhhhhh
frwfrewfreerf - pokaz swoje foto katolicka mendo :D