Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrościcie miii

A mój maż ustawił sobie na lapku moje zdjęcie jako tapete!

Polecane posty

Gość zazdrościcie miii

I mówi że to dlatego, bo widok mojej buzi na ekranie pozytywnie go nastraja, bo taka łaadna jestem :) zazdrościcie mi, wy na pewno macie krzywe ryje i nikt was nie kocha :P

Gość atrakcyjna 41 latka
zazdroszczę jak cholera:O Chyba pójdę sie pociąć:P

Gość atrakcyjna 41 latka
jesteś jeszcze?

Gość zazdrościcie miii
zawsze jak otworzy lapka to wyciąga swojego siurka i dotyka nim monitora, czym wzbudza mój zachwyt

Gość JaaBrunetka
Rzeczywiscie ze masz sie czym chwalic:) Moj facet ma moje foto na tapecie swojego tela:) i nie jaram sie tym tak jak ty:) Nie mam potrzeby o tym zakladac tematu na kafe:P

Gość może myśli że twoim
zdjęciem odstraszy potencjalnych złodziei? Albo przynajmniej odpuszczą mu z litości :P

Gość zazdrościcie miii
haha az podszywacie sie z zazdrosci jakimiś tekstami o siurkach :P

Gość zazdrościcie miii
nie no żartuję, ale z tym siurkiem to prawda. wali konia przy laptopie i spuszcza się na ekran :D uwielbiam ten widok! oglądam to zawsze z palcem w dupie :)

Gość zazdrościcie miii
Dodam, że palec należy do Zenka - przyjaciela domu i hydraulika-amatora :classic_cool:

Gość BluMen14
Twój mąż chce uśpić Twoją czujność , zobacz już bujasz w obłokach . Kobieto zejdź na ziemię bo upadek może strasznie zaboleć.Oczywiście to jest jeden z możliwych powodów ale całkiem na rzeczy.

Gość BluMen14
a gdybyś miała ochotę na jurnego byczka to pisz do mnie :)

Gość BluMen14
Bo ja mam nieustanną ochotę na jurnego byczka więc możemy o tym porozmawiać :classic_cool: Dla zainteresowanych: Ja pasywny - dojadę rowerem

Gość nikola*
dla ściemy dał twoja podobizne zebys sie cieszyła a z jakąś dziewoją flirtuje sobie na gg cipo durna

Gość BluMen14
Ciotowate podszywy znajdę nakopię w cztery litery i na stos, sam osobiście rzucę zapałke. Nie mam rowera tylko zajebiste auto(wiadomo zmotoryzowany jestem ) i jestem jak najbardziej aktywny,to tak dla jasności.

Gość jurny byczek
"a gdybyś miała ochotę na jurnego byczka to pisz do mnie" tylko ja mam prawo się tak nazywać!

Nie zazdroszczę :p też jestem na tapecie w kompie męża, w komórce prywatnej, służbowej, a oprócz tego na co drugiej scianie w domu wiszą moje zdjęcia i w gabinecie męża w pracy też jest jedno na ścianie :) tak że sama widzisz ze nie mam Ci czego zazdrościć

Gość BluMen14
Dodam, że moje auto - stary, wysłużony trabant - ma niesamowitą dźwignię zmiany biegów. Można nią wymasować nie tylko prostatę, ale i stercze :classic_cool:

Gość Błękitna makrela
No mój nie ustawił sobie zdjęcia, ale jebie mnie niemal codziennie. Nie wiem teraz, to źle, czy przeciwnie, dobrze?

Gość BluMen14
Cioto podszywie chodzisz po brzytwie, jeszcze na niej zatańczysz jak Ci zagram. Trabant to teraz cool auto ,unikat.Lewarek zmiany biegów dłuuuugi ,pewnie ma różne zastosowanie.Tego nie wiem nie byłem i nie jestem szczęśliwym posiadaczem ,tego cuda techniki.

Gość BluMen14
W każdą niedzielę oczyszczam okolice intymne swojej kozy Stanisławy depilatorem marki Satinelle HP 2841 miętosząc jednocześnie jej nabrzmiałe wymiona. Po zakończonej toalecie uprawiam z nią jakże pasjonujący dla mnie seks analny w pozycji klasycznej, jęczę wtedy głośno i czuję się niczym Wilhelm Zdobywca :)

Gość BluMen14
Mam ochotę possać coś żylastego :classic_cool:

Gość BluMen14
W majowe rześkie poranki owijam się cały w taśmę samoprzylepną i udając zombie zmierzam w kierunku Noclegowni PKP w Szczecinku, gdzie szoruję językiem po zapleśniałych pępkach konduktorów pociagów osobowych. Mam przy tym pokaźne wytryski moczu prosto na moją lewą stopę.

Gość BluMen14
Śpię rodzicom w nogach bo boję się duchów a tate zakłada fluorescencyjną gumę na prącie i udając eteryczny byt astralny wpycha mi się między pośladki :classic_cool:

Gość Śmieszny Słudent
Musicie miec pelny obraz mojej osobowsci, wrecz napisze jeszcze cos na swoj temat. Wrecz uwielbiam gdy moj wspollokator pan Zygmunt, lat 65, swoimi owlosionymi i bardzo seksownymi udami obejmuje moja glowe. Niby sie opieram lecz dopiero wtedy bez skrepowania i z duzym poczuciem obowiazku moge zatracic sie bez pamieci w smakowaniu jego wonnego pisiorka. Pozniej aby nie bylo zadnych watpliwosci mowie mu wprost "Niedobry Zygmus niedobry, be" aby dac mu do zrozumienia co o tym wszystkim mysle i pelen spokoju duchowego moge wrocic do mojego ulubionego zajecia, ktorym jest publiczne robienie kupy na skrzyzowaniach w srodku miasta. Byscie mieli pelen obraz mojego pasjonujacego hobby musze dodac, ze jestem wtedy ucharakteryzowany na krasnoludka Spioszka ze znanej bajki.

Gość Śmieszny Słudent
to ja w dwóch osobach :) BluMen14 i Śmieszny Student :D ale was nabrałem :classic_cool:

Gość BluMen14
BluMen14 orginal do: Żałosny Podszywie , przekaż proszę swoim rodzicom moje kondolencje, że takiego głąba na świat wydali .Albo nie ,nic im nie mów ,przecierz oni to napewno wiedzą.

Gość BluMen14
Jestem dumnym posiadaczem medalu „Honorowego biorcy nasienia. :classic_cool: