Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KeeperOfSecrets

jakie pamiętacie najśmieszniejsze wątki (może prowokacje) z kafe?

Polecane posty

Gość to ty źle zrozumiałas
no ten temat był zajebisty :D fajny jezscze był temat o randkach z ludźmi poznanymi w necie :D

Gość chyba zwariuje z niewyspania
na tym temacie o fansowce (chyba) byl tekst "ukuj gwozdek"- pamietacie? :D:D

Gość uytuuyujyugyu
albo o wpadkach tez byl dobry np:jak koles byl na randce z dziewczyna u niego w domu i ona skorzystala z lazienki i po jej wyjsciu on znalazl zuzyta podpaske na pralce;];]

Gość moim zdaniem ....
a nie ma ktos linka do fansowki? czy skasowali? podawajcie linki wogle (jak mozecie). fajnie pofspominac ;) czesto sa tamaty/provo tak dosc ladnie rozpisane, ze szczegolami, jak ten o lalce, ale jako znak rozpoznawczy maja podawanie imion wlasnych, bo patrzac od psychologicznej strony nawet anonimowi uzytkowncy forum nie podawaliby imion wlasnych tak z podswiadomej obawy/wstydu ;)

Gość moim zdaniem ....
setunia :) obys sie nie mylila, bo mozes za swieza ;) bylam zafascynowana kafeteria w czasach wiosna/lato 2003, kiedy wszystko tu bylo takie jaszcze po dobrej woli, byly i wyglupy, byly i zarty, byly absurdy, bo te chyba sa najlepsze, ale nie bylo tego wszech-nudnego do porzygania chamstwa i dogryzania sobie bez ustanku :(

Gość chyba zwariuje z niewyspania
nooo... i fajne podszywy byly... naprawde smieszne a nie jak teraz chamskie albo "jem kupe"

Gość uytuuyujyugyu
potwierdzam, tez siedze na kawe okolo 6lat;p

ja od 2005 :D

Gość mimo wszystko najbardziej
kultowym topikiem tutaj jest top alkoholowy "czy jest tu jakaś alkoholiczka?" ;) wszystkim wam zycze takiej poczytności🖐️

Gość pamiętam je wszystkie...
- swędząca macica - koleś co się bzyknął z małolatą i opowiadał takie bzdury, że właśnie błona dziewiczna "owija" penisa i nie można zajść podczas pierwszego razu :D - fansówka - koles, co mu laska ukradła spermę - ciągnący się na setki stron, trwający kilka lat temat, w którym niejaki marcel opowiadał o śmierci swojej dziewczyny w wypadku, laski sikały, pocieszały go, a potem się okazało, że prowo, w ogóle jakaś śmierdząca ta sprawa się okazała, ten koleś został w ogóle zdemaskowany, niesamowity kwas był na tym topie - temat zboczka, który udaje fryzjera i wali konia pod opowieści lasek o ścinaniu włosów (fetyszysta), a kretynki myślą, że to fryzjer i opisują mu swoje kudły i pytają o rady :D - wszystkie tematy owieczki bożej - tematy Noxelii i o Noxelii (w ogóle Noxi gdzie jesteś? wracaj, tęsknimy :) ) - tematy Jennifer o tym jaka jest bogata, piękna i szczęśliwa :) - tematy Janii wzór do naśladowania (Jania, Ty również wracaj :) ) - temat kobiety, która twierdziła, że synek jej znajomej jest antychrystem (waliła teksty jak z "Omenu" i całe stada idiotek się nabierało :D ) i wiele innych, napiszę, jak mi się przypomni.

a zbok co ciągle o scacie pisał ? :o w końcu chyba dożywotniego bana dostał.

Gość uytuuyujyugyu
hahaha no o Asi bylo dobre, tez czytalam;]

o tym lodzie na pierwszej randce też pamiętam :D też mnie wciągnął przyznaje :D kibicowałam Asi i kłapciowi :D

Gość dla mnie najlepszy temat
to"przykłady najgorszego skapstwa...." czy jakos tak-usmiałam się strasznie, chociaz były tez historie smutne na tym topicu

Gość moim zdaniem ....
no tematy owieczki przeeciez, wlasnie :) niezle tez byly watki karli klary o przyjeciach rodzinnych, a takze glupi, ale troche smieszny temat o facetach sikajacych na stojaco lub siedzaco. oba z dorum o gotowaniu ;)

Gość moim zdaniem ....
misiolandia cos mi chodzi po glowie, ale do konca nie kojarze .... mialam luki w kafeterii, ze przez cal miesiace czytalam tylko pare konkretnych tematow, a na ogolen forumy nawet nie zagladalam .... to i mnie pewnie duzo fanu ominelo ;)

Gość moim zdaniem ....
kurcze, tak jakby? pare dni temu byl temat weroniki, co jej maz lapal aske za cyc, tez od biedy moze byc ;)

ja ogólnie na kafe uwielbiam wszystkie tematy po niedzieli typu "odezwać się" "była randka a teraz cisza" juz tydzien od spotkania i cisza itp

Gość moim zdaniem ....
o, tego na pewno nie pamietacie, bo to bylo na samym poczatki, ale byl taki typ o pseudo 'swiadectwo wiary' i drugi, jakby jego poplecznik o pseudo 'ludzik'. s.w. bosko nadawal, w jego opowiesciach wystepowal ksiadz stefan i wogle wszystko bylo jajcarsko nawiedzone :D to byly czasy wystapowania takich postaci jak sprytna kotka, kai, zeta, franca ;) , znudzony, itp.

Gość moim zdaniem ....
ale franca dlugo nie pozyla, moze z rok, dwa. tak, topiki ze sie nie odezwal po randce sa w swoim klimacie nieodzowna strona kafci. swoisty byl tez temat niejakiej iwosi pt. co sadzicie o aborcji ;)

Gość moim zdaniem ....
wpadka jak wpadka, ale ci ci sie wpadka upajali to dopiero zenua :D a grill, ze w ogole wrocila sie przed debilami usprawiedliwiac.

Gość była jeszcze
Była jeszcze niejaka Oranżadka z tego co kojarze. Tez pamietam: jaszczembia, fansófkę, ludziki z kasztanów.