Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulalala;)

Jak ożywić wygląd.

Polecane posty

Gość Ulalala;)

Chciałabym ożywić swój wygląd. Wiem, że łatwo to zrobić farbując włosy. Ja jednak ostatnio je zregenerowałam, wróciłam do naturalnego koloru i nie chcę ich farbować. Doradźcie, jak mogę w inny sposób ożywić swój wygląd, by nie być taka "szara". Myślę, że to się może przydać: Mam jasną cerę, niebieskie oczy, jestem szatynką. Proszę Was o porady!

Gość Pani_ze_skrzypcami
Może jakiś mocny, wyrazisty makijaż?

Gość Ulalala;)
Żeby to było takie proste... W mocnym makijażu wyglądam sztucznie. Maluje się codziennie, jednak delikatnie, bo mocny makijaż mi nie pasuje. Niektórzy naturalnie tak mają, że sa tacy wyraziści. A ja... Mam świadomość, że jestem ładna, ale jednak "szara".

Gość nilekjj
Pójść do wizażystki, określić swój typ urody, dobrać paletę kolorów i kupować ubrania tylko z tej palety, bo nic tak nie gasi jak źle dobrane kolory ubrań i makijażu.

Gość kłaki w nosiem
udekoruj się tulipanem! a w ręku nieś skórkę od arbuza!

Gość całkowicie popieram
"Pójść do wizażystki, określić swój typ urody, dobrać paletę kolorów i kupować ubrania tylko z tej palety, bo nic tak nie gasi jak źle dobrane kolory ubrań i makijażu." czasmi nie zdajemy sobie sprawy że np wybieramy kolory kroje strojów, które nam nie pasują warto więc pozwolić komuś spojrzeć na nas świeżym okiem i posłuchać rad