Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

Czy każdy facet chciałby mieć KOCHANKĘ ???

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam

tak/nie i dlaczego?

Gość Fajny85r
ja ze tak powiem, sam jestem kochankiem pewnej męzatki, a oproucz tego spotkam sie tez z taka jedna dziewczyna

Gość kłaki w nosiem
kochanka ekstra sprawa ale buerdel-rewelacyjna!

Gość jupiko
To zalezy od faceta, bywa ze potrzeba posiadania kochanki pojawja się nagle. Facet też czuje że żyje, dowartościowuje się. Tak samo jak mówi się,ze kochanek dodaje kobiecie skrzydel, tak kochanka dodaje mężczyźnie męskości.

ja mogę zostac czyjąś kochanką :) tyle że z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupę!!!

Gość a po co mi kochanka
skoro mam wszystko w domu! :)

mój facet chyba by się powiesił jak by mnie zdradził , tak se wychowałam :D

Gość Pan_free
Z wlasnego doswiadczenia ... jak kazdy normalny facet mam czasami odchyly myslowe na temat kobiet... czasami mialbym ochote sprobowac kochanki... ale jak sobie przemysle i mialbym co dziennie patrzec na moja zonke to wybijam szybko sobie to z glowy.... WIERNOSC TO NAJWIEKSZE BOGACTWO

Carolina- dzięki, jestem idealna więc więcej nie musi szukać

Gość jhkajhdkajsd
marzy mi sie sex z LInsey Dawn McKenzie ale przed operacja cycków :D

Gość Levviatan czemu
masz kompleksy? jesli nie piszesz takich rzeczy by przedstawic sie w dobrym swietle to bylbys idealnym kandydatem do powaznego zwiazku, wiec dlaczego masz kompleksy, co z Toba nie tak, moze nie nadszedl jeszcze Twoj czas i wydoroslejesz? ja w wieku nastoletnim bylam brzydka, a po 19 r.ż bardzo wyladnialam i przegonilam kolezanki z pods gimnazjum i liceum pod wzg urody

już Ty Levvi dobrze wiesz dlaczego :P takich chłopaków to z gromnicą szukać. niektórzy szukają kochanki i żony jednocześnie, lecz nie w jednej osobie. Ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca :P Doszły mnie słuchy Levvi, że Ty dominujące panie preferujesz. Czy to prawda? :P

oops coś się zdublowało Levviatan czemu -> nie mam kompleksów po prostu wiem że jestem straszny :P carolina_free - n nie mam pewności :P i z dominującymi to prawda

Gość Levviatan czemu
no ale wytlumacz co z Tb nie tak. ja bym Cie np chetnie poznala wiec napisz swoje wady i zalety podobno szukasz drugiej polowki

Gość Levviatan czemu
i co to znaczy dominujaca kobieta dla Ciebie. w lozku tez?

Pan free, bo jak się kogoś kocha, wierność nie powinna być żadnym wyczynem :) choć czasami różnie to w życiu bywa :O No i Fifka tak powinno być :D

Leviatan - ja Ci mówie i chyba wiem co mówię ;) że jesli facet kocha, szanuje i dba o kobiete to nic więcej nie trzeba :P

kazdy facwt powinien miec kochanke , jesli nie ma jest popierdóła którego stac tylko na jedna głupia co sie złowiła , fakt posiadania kochanki swiadczy ze ma sie wziecie i jest sie swietnym

Levviatan czemu -> w łóżko też w życiu codziennym czasami i racje tak subtelnie wykorzystująca tą dominację (czytaj dominację z racji tego że jest kobietą ;) )