Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

Czy każdy facet chciałby mieć KOCHANKĘ ???

Polecane posty

uległa jestem, Ty też :D oby dwoje lubimy być zdominowani czyli ta sama branża :P więc raczej byśmy się chyba nie dogadali. Nie? :P

no nie wiem czybyśmy się nie dogadali ;) można przecież dominować na zmianę lub żyć sobie spokojnie bez dominacji ;]

Gość brukowiec
nie wiem czy każdy, ale ja tak :D

Mam dziwne przeczucie, że powinnam was zeswatać, Levy i Carolina. :)🖐️

Hmm... na dłuższą metę to by raczej nieprzeszło, ponieważ fantazje etc. są jak bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem, wcześniej czy później i tak wybuchnie :classic_cool: a ja dominować nie potrafię w sumie :( chyba, że tak dla jaj, się pobawić w dominację :P

no cały czas chodzi o zabawę w dominację bo dominacja non stop to nikomu nie wyjdzie na zdrowie ;] Dek@ -> założę się że carolina mieszka daleko ode mnie więc to nie wyjdzie :P

Deka, nie musisz My tu się wymieniamy tylko poglądami :D Deka, a nie lubisz ciepłych kluseczek? :P

Awwww, what a pity. :( Lubiem leniwe na masełku z cukrem albo podsmażane na patelni z solą. Kłerwa, ale dziesiąta za pasem. 😭

Gość patatarara
carolina czy to aby prawda , doszły mnie słuchy, co prawda z niepotwierdzonego źródła , że ty jesteś na wyspach

Gość patatarara
leviatan znacznie bliżej . w sumie to autostrada ze 3 godziny

Gość patatarara
a z jakiej jesteś dzielnicy ?

No, te 500 coś za dużo mi się wydawało, raz kilka lat temu byłam Levvi w Twoich okolicach, to był chyba Nowy Sącz, zresztą nie pamiętam dokładnie :O Pamiętam, że ciotka kazała mi zjeść cały obiad, a w nocy przez to w łóżku jej zwymiotowałam :P masakra :O Papa, a Ty też z Wrock? :D

ok na wszelki wypadek zapamiętam aby ciebie nie zmuszać do jedzenia bo wątpię aby ci się coś takiego podobało nawet w ramach ostrych zabaw :P

Oj, Levvi bo ja byłam niejadkiem, mało jadłam, mama nigdy mnie nie zmuszała do jedzenia jak byłam mała, jadłam wtedy kiedy mialam ochotę (przez co mama miała przeze mnie problemy, bo byłam chuda, lekarka myślała, że mama mi jeść nie daje i się na nią wydarła :D ) przyjeżdżam, a tu ciotka każde mi jeść, mówiłam, że nie jestem głodna, a ona nie, nie jedz, bo nic nie jadłaś, więc przez grzeczność zjadłam :P Levvi w zabawach to ja wolę pić