Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna_exx

tylko ze mna nie chce miec kontaktu

Polecane posty

Gość jedna_exx

hej, dlaczego moj ex jest w kontaktach, przyjacielem na fb ze swoimi ex a tylko ze mna nie? dodam,ze po rozstaniu kolegowalismy sie, mamy wspolnych znajomych, jednak troche ostatnio ochlodzilo sie-glownie z mojej winy, gdyz moj chlopak jest zazdrosny o niego. jak mnie widzi spontanicznie pomacha, usmiechnie sie, czasem chwile pogadamy jednak na fb np nie chce mnie miec. po mnie mial dwie dziewczyny z ktorymi utrzymuje kontakt, wiec czemu mnie taksztucznie unika?!?!

nie chce bys wiadziala ze publicznie stara sie o jakas laske. O Cb sie nie staral, wiec mu glupio pewnie chodzilo mu tylko o sex, bardzo mozliwe ze nie musial sie jakos za bardzo o cb starac

Gość pęczek drutu
ej, powiedz mi skąd się biorą takie zjeby jak ty??? jest ex, więc na chuj ma cię mieć w znajomych? co ty, kurwa masz 14 lat???

poza tym ex prawdopodobnioe byly takze dobrymi kumpelami,a z toba tak jak mowie nie mial dobrych relacji, nie przywiazal sie emocjonalnie mam nadzieje ze moja psychologiczna wnikliwosc, w jakze nieskomplikowane umysly meskie, zostanie doceniona, zwazywszy, ze robie to charytatywnie

peczku uwazam ze dojrzali ludzie nie pala za soba mostow i potrafia sie rozstac w kulturalny i ladny sposob jak ktos robi takie uniki jest dzieciakiem i nie dorosl do bycia z kimkolwiek

Gość etewhwjh
Skoro jest ex to na cholerę mu twoja znajomość... Skończyło się, rozstaliście i tyle...

bo skoro sie z nim bylo, to znaczy ze byl wartosciowym czlowiekiem z ktorym sie troche przezylo i ma co wspominac i to normalne ze sie nie urywa ot tak kontaktow z kims takim? dziwni jestescie

Gość jedna_exx
hahaha, bylismy razem ponad dwa lata, wiec zwiazek wygladal nieco inaczej niz twoj bum cyk cyk - czy jaki tam masz nick :P rozstalismy sie jakis czas temu a obecnie ma dziewczyne, ktora poznalam. mimo wszystko dziekuje za twoja wyczerpujaca odpowiedz i ciesze sie, ze moj temat pomogl ci rozladowac frustracje, z ktora borykasz sie pewnie od dawna ;)

a to przepraszam w takim wypadku bardzo mozliwe, ze podrywa publicznie jakas kobiete i ze nie chce cie ranic, nie przyjal do znajomych albo ogolnie ma zamiar wyrywac laski i nie chce cie ranic albo jego rani ze ty wyrywasz facetow

Gość jedna_exx
przeprosiny przyjete. nie podrywa publicznie laski, bo ma dziewczyne. i kontakt mielismy najlepszy, nawet po rozstaniu. wiem,ze temat wyglada glupio ale coz, czasem tak bywa,ze nie potrafimy zrozumiec pewnych zachowan i radzimy sie innych-po to wlasnie chyba jest forum, nie? ;)

Gość jedna_exx
tylko ze mna?!?1 a co z 2 z ktorymi byl po mnie?

wiesz co? powinnas sie jednak cieszyc z takiego obrotu spraw skoro tak to rozkminiasz to gosciu jest dla ciebie b wazny a on ma kogos innego tak wybral zostaw przeszlosc, jak sobie znalazl taka co mu lepiej odpowiada, to niech ma nawet tysiac dziwnych zachowan, ktore powinny tym bardziej utwierdzic cie w przekonaniu, ze na szczescie te 2 wspolne lata sa za toba jeszcze te glupie gierki ubierz seksi sukienke, szpilki i idz na dobra impreze, baw sie, bo zycie jest krotkie

Gość jedna_exx
fakt, jest wazny ale pod czysto przyjacielskim wzgledem. Bawie sie i korzystam z zycia ile wlezie ( w odpowiednich dawkach), bo chce na koncu pomyslec -"jej, ale fajne mialam zycie" ;) jednak od mini i szpilek preferuje zwiewne spodniczki lub sukienki i niewysoki obcas ;) Gdzie Ci mezczyzni...?!?!?