Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka piczka

sex analny--- mowie nie mysle tak

Polecane posty

Gość malenka piczka

Czy wasz facet lubi sex analny..? moj lubi, i ogolnie zawsze sie bronie ze nie pozwalam, a wtedy on do mnie "cicho" i pakuje mi sie w dupke, oczywiscie wbrew temu ze sie bronie to zazwyczaj tego chce, ale jakos mnie podnieca ze bierze co chce. jednal czasem mu na anal faktycznie nie pozwalam zeby mu sie nie znudzilo i nie bylo to dla niego codziennoscia. jestesmy razem prawie 3 latka, czy wasi partnerzy i wy lubie anal,czy czesto go uprawiacie, i czy robicie sobie jakas lewatywe przed czy nie?

Gość malenka piczka
nie nie robie, co za duzo to ie zdrowo;Ppytam o lewatywe bo jak jak kiedys za dlugo mnie w ta dzourke bral to musialam sie isc myc..bo mnie ubrudzil moja kupa.. smieszne to ale prawdziwe

Gość /(.)(.)\.....
samo życie dziecinko mój lubi anal bo jest biseksualny, raz puka chłopaczka raz mnie... i jakoś leci cholera. :P

Gość ktasek pijany
od czasu do czasu to jest wskazane ale nie zawsze ,zawsze w dupcie wsadzaja pedalki,,

Gość malenka piczka
ale moj jest 100% hetero;P muwie mu czasem ze sie rozbestwil, ze chce jednej nocy wszystkie dziurki...

Gość olala xxx
nawet hetero lubi czasem z chłopakiem, żeby życie miało smaczek ... oczywiscie w tyłek