Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agawa329

Horoskopy, wróżby, astrologia....

Polecane posty

Gość nie bo to jest
grzech , a pozatym za tym stoją demony Dz 16, 16-24 16 Kiedyśmy szli na miejsce modlitwy, zabiegła nam drogę jakaś niewolnica, opętana przez ducha, który wróżył. Przynosiła ona duży dochód swym panom. 17 Ona to, biegnąc za Pawłem i za nami wołała: Ci ludzie są sługami Boga Najwyższego, oni wam głoszą drogę zbawienia. 18 Czyniła to przez wiele dni, aż Paweł mając dość tego, odwrócił się i powiedział do ducha: Rozkazuję ci w imię Jezusa Chrystusa, abyś z niej wyszedł. I w tejże chwili wyszedł. 19 Gdy panowie jej spostrzegli, że przepadła nadzieja ich zysku, gdy Paweł dokonał egzorcyzmu to niewolnica straciła swój dar

Ja tam wierzę i dobrze się przy tym bawię, życie czasem można sobie ułatwić, bo jak przeczytasz lub usłyszysz, że dobrze ci pójdzie, że ci się uda, to szanse zawsze są większe. Czasem nie wiesz co zrobić a wróżba może cię na właściwy tor skierować. Kiedyś namiętnie czytałam horoskopy w gazetach, ale astrolog zapewnił mnie , że każdy ma swój los i lepsze są indywidualne horoskopy czy wróżby. Nie zawsze łatwo trafić na dobrą wróżkę, ale ponieważ lubię zapytać o to co się wydarzy to szukam, ostatnio w necie znalazłam stronkę http://bralloso.com i tam sobię buszuję. Różne są tam podejścia, każdemu coś przypasuje.