Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anioł czy frajer?

Czy można być za dobrym dla dziewczyny?

Polecane posty

Gość Anioł czy frajer?

Witam serdecznie! Od pół roku jestem z dziewczyną. Wszystko udaje nam się znakomicie! Mamy podobne charaktery, zainteresowania. Na razie jest... spełnieniem moich marzeń! Niby nie powinno być problemu, bo ja sam nie widzę, ale moi znajomi zauważają, że jestem za dobry dla Niej potrzebuję neutralnych opinii, najlepiej dziewczyn. Otóż zarzucają mi, że jestem Jej zawsze do pomocy, gdy potrzebuje wsparcia, słucham Jej problemów, pomagam je rozwiązać, ciągle planuję co zrobić dla Niej dobrego, jakieś niespodzianki. Stale o niej myślę... nigdy nie byłem na Nią zły, nie miałem powodów. Ja osobiście nie widzę nic złego, Jej zdarza się odwdzięczyć mi też czymś miłym, ale zmartwili mnie znajomi, którzy stwierdzili, że Ona się mną znudzi... Na razie nic nie wskazuje na to, ale... wystraszyli mnie... Jest moją pierwszą dziewczyną, ja jestem na I roku studiów, Ona jest rok młodsza.

cześć najlepiej sam decyduj.to co czujesz to rób. ja mam sytuację podobną...tyle ,ze mój mężczyzna też korzysta z naszej znajomości.ja Go Kocham ale On ostatnio nawala..nie wiem-znudził się czy może coś złego robię?nie mówi mi nic...kiedy mu napisałam,czego oczekiwałam a w czym mnie zawiódł od 2 dni cisza...co robić??

Gość hfhfxfxhxhxh
to zależy od tej dziewczyny,jak sie znudzi to znaczy że nie była Ciebie warta.Ja tam chciałabym mieć tak kochającego faceta..

Gość BluMen14
Piszesz "Jej zdarza się odwdzięczyć mi też czymś miłym" czyli na razie jest dobrze ,gdyby tylko "brała " to wtedy byłoby źle.Bez obrazy nie znam Twoich znajomych, ale sądzisz że wszyscy życzą Ci dobrze?Chodzi o to że masz dziewczynę ,oni też mają swoje połówki? Jest coś takiego jak zazdrość ,parę razy to przerabiałem.Gwarancji co będzie dalej z waszym związkiem ,to jak sam pewnie wiesz ,nikt Ci nie da.

Gość drenażysta
"Czy można być za dobrym dla dziewczyny?" Odpowiedz sobie na pytanie jak często dochodzi między wami do aktu seksualnego wtedy będziesz wiedział czy się dobrze zachowujesz wobec niej czy nie. Zdradzę Ci, że jest młoda i ja trafi na "dużo mniej dobrego" faceta, ale za to bardziej męskiego niż Ty to zaczniesz mieć emocjonalne jazdy. Koledzy mają rację, ale Ty i tak się nauczysz tego własnym doświadczeniem.

Gość zostawi cie
wczesniej czy pozniej. Byc dobrym dla kobiety to strzal w kolano, tak samo jak kierowac pytanie ktore zadales do kobiet. Kazda bez wyjatku bedzie twierdzila, ze chcialaby takiego faceta. Jednak tak naprawde kobiety takiego porzucaja, podajac jakies wymyslone powody. Mlody jestes, wiec wielokrotnie przekonasz sie jeszcze o tym.

Gość Anioł czy frajer?
Mam 45 lat i tyle.

Poza tym, że jesteś dla niej dobry, to bądź też dobry w łóżku a na pewno Cię nie zostawi :-)

Gość iinnnna
czasem najlepszy przyjaciel moze byc ci wrogiem jesli widzi ze ty szczesliwy a on nie.znam to z autopsji i z doswiadczenia innych tez

A propos tych przyjaciół, to osoba powyżej ma rację.Ludzie z zazdrości mogą Ci mącić w głowie, nie daj się chłopie bo możesz stracić fajną dziewczynę.Jak uważasz że ona faktycznie się nudzi z Tobą, to ją lepiej o to wprost zapytaj.Wtedy będziesz wiedział czy jest coś nie tak czy jest ok.

Gość szakal1963
jeśl będziesz dobry za dobry to na dłuższą metę nic z tego nie będzie

Gość jbjbjhbhjuhuj
to dobrze, tez chce kogos takiego taki uklad nawala, jesli inne rzeczy nie pasuja, ale jesli pasujecie ogolnie do siebie to super

Gość Anioł czy frajer?
Co do łóżka, to ja jestem prawiczkiem, a Ona dziewicą. I to ja wprowadzam Ją w życie erotyczne. Jestem pierwszym chłopakiem, którego dopuściła w tak intymne miejsca...

Anioł czy frajer? Wczoraj zwróciłem Ci uwagę na twoich znajomych (ich możliwe intencje) Radzę Ci byś im też bliżej się przyjrzał ,ja zazdrość znajomych o moją dziewczynę już przerabiałem.Jeśli Twoi znajomi to też koleżanki to może któraś do Ciebie wzdychać ,więc jej opinia wiesz sam co jest warta .Koledzy zwyczajnie mogą Ci zazdrościć dziewczyny i tyle nie musi być ona zła.

Gość Meninbleck
Chcesz jej pokazać, że masz jaja to powiedz jej tak: "Moim kutachem obiję ci mache z dupy do ryja żryj brudną kiełbache!"

Gość Kinia;*
To wszystko zalezy od dziewczyny. Bo jedne kochają właśnie takich cudownych, dobrych i nigdy im sie to nie nudzi, a inne po pewnym czasie potrzebuja czegos innego, choć czesto przez to cierpią. Nie znam Twojej dziewczyny, wiec nie moge na pewno powiedzieć, ale pewne jest to, że kobieta bardzo potrzebuje poczucia bezpeczeństwa, wielkiego oparcia w facecie, tego, że on zawsze bedzie dla niej. Jeżeli tylko to docenia, to napewno bedzie z tego powodu szczęśliwa i nie bedzie chciała żeby to się skończyło. Raczej nie mozna byc za dobrym, no chyba, że zagłaskujesz ją na śmierc a na to nie wygląda, wiec ok;) Jak kocha to jej sie nie znudzisz. Poza tym sam napisałeś, że robisz jej niespodzianki, a więc sie nie nudzi, zaskakujesz ją, to baardzo dobrze. A znajomi zawsze coś muszą mówić, tak już jest;)

Gość Anioł czy frajer?
Wierzę w to. Ale jakoś nie uważam bym grzeszył urodą, no i co mnie najbardziej boli to fakt, że nie potrafię tańczyć... Co jeśli trafi na czarującego tancerza? Dziewczynom się tak taniec podoba...

Coś w slowach Twoich znajomych jest. Znam to z doswiadczenia swojego i wielu innych ludzi. Jak sie kogos zdobylo i ta osoba stara sie tak bardzo, to po jakims czasie nie bedzie o kogo walczyc i fascynacja minie. Jakas klotnia, zazdrosc raz na jakis czas jest nawet wskazana

Gość Anioł czy frajer?
Hola, hola! Zazdrość jest! Ona jest prześliczna! Ufam Jej, to fakt, ale ile razy nie odzywa się dłużej... martwię się...