Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuternoha

zespół na wesele ,niechlujny wygląd

Polecane posty

Gość kuternoha

Szukam zespołu na wesele i większość odrzucam po obejrzeniu ich zdjęć w galerii .Normalnie faceci w dżinsach ,rozwalonych koszulach albo tak pstrokato ubrani że normalnie nie pasują na wesele a laski w takich krótkich mini że wygląda iż szukają partnera.Niektórzy fajnie grają ale co z tego że ich wygląd nie pasuje do wizerunku kulturalnego wesela

Gość multimedia
a nie mozesz ladnie powiedziec, ze oczujesz, ze zespol bedzie mial na sobie czarne spodnie i rozowa koszule itp.? placisz i mozeszmiec wymagania oni moga sie nie zgodzic, ale warto probowac

Gość kuternoha
nawet próbowałam,chciałam by laska ubrała się przyzwoicie to znaczy długa spódnica a mężczyźni byli uczesani i w garniturach to mi powiedzieli że oni tak się ubierają jak są na zdjęciach w swojej galerii

"laski w takich krótkich mini że wygląda iż szukają partnera" Ty lepiej słownika poprawnej polszczyzny poszukaj :-o

Gość dorociczka
to racja,nie zawsze zespół prezenuje się odpowiednio na wesele,też odrzuciłam kilka którzy nie byli odpowiednio ubrani

Gość rowerek. la
A w jakiej ma byc spódnicy ? jak zakonnica? Jak ładna i zgrabna to czemu nie miała by być w mini ? Ty lepiej powiedz , ze jesteś zazdrosna o mężusia, zeby za bardzo nie spogladał.

ja na całe szczęśce mam samych mężczyzn w zespole, i napewno będą w garniturze, co do ubioru wokalistek to zgadzam się, taka panna będzie bardziej spostrzegana niż Panna Młoda,

Polecam zespół Niagara Band. Z pewnością dostosują swój ubiór jeśli taki będzie wymóg. Z tego co wiem, to często grają w garniturach. Myślę, że to kwestia dogadania się. Oto ich strona niagaraband.pl

Gość kuternoha
no,te chłopaki to jeszcze niczego sobie ale laska w mini i z cycami na wierzchu to juz nie na moje wesele

Gość dorociczka
na moje wesele też nie wzięłabym tego zespołu,ta laska w mini

Gość idiotki i zazdrośnice
puknijcie się w wasze puste zazdrosne łby i weźcie się za swoje tłuste dupska, to się nie będziecie musiały przejmować atrakcyjnym wyglądem wokalistki, co za pustaki

Gość dorociczka
Nie jestem zazdrosna,mi chodzi i samopoczucie moich postarzałych ciotek ,nie będzie im przyjemnie gdy ich mężowie będa sie ciągle gapić na biust wokalistki

Gość blablablababa
zespół nexus słuchałam - porażka, co reprezentujecie ? grę z podkładów, jeszcze ta wokalistka..... no ludzie baba na pewno okolice 30 , śpiewa jak spara baba w kościele, najgorsze wykonanie "małe rzeczy", jeszcze jak jest ubrana na zdjęciach, zgadzam się że wygląd jaki reprezentują zespoły w swoich galeriach maj duże znaczenie. ale i gra też jest ważna....

Gość wisienkowa merry
zespół nexus hahaha galeria a na niektórych zdjeciach ta kobieta jest ubrana jak stara prostytutka w zyciu bym tego na swoim weselu nie chciala to jest wrecz obrzydliwe

Gość blablablababa
dokładnie, zgadzam się z poprzednikiem i jeszcze jak pisze w opisie "wielbicielka mini" czy coś takiego. haha... wstyd się ogłaszać wogóle.

Gość koktaj z małpy
no tak, taką wokalistkę z Nexusa to by dmuchnęło pół wesela z chęcią, aż strach co by się działo w ich głowach, facetów, jakie fantazje, bardzo atrakcyjna. Ciekawe czy to Nexus 6?

zazdroscicie dziewczynie i tyle,wezcie sie za siebie, zajebiscie graja i spiewaja a babka jest zgrabna i tyle ! jak mozna oceniac kogoś po wygladzie, swietny zespół, az tak jej zazdroscicie...? Muzycy muszą się oryginalnie ubierać i przykuwać uwagę, na szarą mysz nikt nie zwróciłby uwagi, sama kiedys troche grałam więc wiem ;). Bravo dla zespołu i świetnej Pani wokalistki !

Wokalistką jest przeciętną, ale kobietą bardzo atrakcyjną. Na weselne warunki idealna. Zazdrośnice, fuj! Wstydźcie się :-o

Gość kuternoha
owszem na koncert to wygląd idealny ale na pewno nie na wesele,może jeszcze kamerzystke też w mini ,fotografkę też w mini i z cycami na wierzchu i atrakcje weselne są gratis

Gość blablablababa
A czeego my jej mamy zazdroscic? Dziewczyna spiewa beznadziejnie co chce podciagnac golymi nogami. No wezcie ludzie zastanowcie sie. Chodzicie tak ubrani do pracy? Bo ona jest w pracy, tylko czy na pewno w tej co powinna . Wyglad zespolu jest bardzo wazny, bo oni odgrywaja duza role na weselu. Tego zespolu na pewno bym na swoje wesele nie wziela

Gość uważaj na te zespoły
z dziwkami w mini , była tutaj taka martka cos tam chyba martka 87 poszukaj w google , spiewała w takim zespole i chwaliła się ze uwodzi wszystkich facetów na weselu , takie kurvisko rozpierdalają ce każdą impreze , były nawet jej foty bo ktos odszukał zespół i narobił jej koło dupy

Gość w życiu nie wziełabym
zespołu który był tutaj polecony , masakra

Ale się czepiacie tej dziewczyny, a wszystko przez to, że ma mini sukienke, przesada !. Poza tym pozwoliłam sobie zajrzec na ich strone i jestem pod wrazeniem, ogólnie zespół całkiem fajnie gra , a babka calkiem niezle spiewa, mają swietny repertuar i bardzo oryginalnie prowadza imprezy. Znalazłam ich też na portalu weselnym, naprawde dobry zespół ! tak sobie mysle, że może to taki chwyt marketingowy, ktoś skrytykował dziewczyne co do jej wyglądu, żeby w efekcie doprowadzić za obejrzenia strony i w ten sposób przykuć uwagę klienta i ...podziałało, bo jednak większość z nas tam zajrzała ;))) Szkoda tylko, że moj narzeczony podgląda ją częściej niż ja ;)) ale myslę, że to dla żartów. My już mamy zespół 6 osobowy z saxem, fajny band, niestety chyba z saxu bedziemy musieli zrezygnowac z uwagi na koszty :(. Duze zespoły, czyli grające 100% na żywo są znowu drogie (ok 4000zł) i nie w kazdym lokalu zagrają z uwagi na miejsce. My mamy miejsce specjalnie dla naszego zespołu, ale boimi se o koszty. A taki Nexus na pewno bierze mniej, a chłopaki tez grają !, niestey termin i tak mają już zajęty (narzeczony dzwonił wczoraj z ciekawości hi hi hi)No nic....moj band jest super, byle tylko wszystko sie udało. Jeszcze rok do mojego wielkiego dnia (czerwiec 2013 ;)) ), pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode i ..więcej luzu ;)

Gość rybenkaaaaaaaa
Wiecie co to jest pikuś kiedyś bylam na weselu u znajomych a kolesie z zespołu normalnie wystapili w dresie - szok:D

Gość blablablababa
Panna Młoda'13 twój narzeczony patrzy po kilka razy na ich stronę, ciekawe dlaczego.... żeby popatrzeć na nogi,..... dajcie spokój.... jak grają na żywo? We 3 tzn we 2 bo lala tylko śpiewa.... Boże wy się na prawdę nie znacie... Jest takie coś jak midu czy midi czy jak to się tam nazywa... i jadą wlaśniez takich podkładów i wołają pewnie 2000 i tylko za lecenie w kulki przez całą impreze.... Nie odważyłabym się ich zaprosić, a jak mój narzeczony by ich cały czas podglądał to by mnie pomamiętał..... Pewnie też lubisz chodzić na codzień w takich mini i dla ciebie jest ok... ale widać narzeczonemu już się znudziły twoje nogi , bo woli popatrzeć na laske z nexusa .... hahahahahahahahaha