Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksen

już mam dość...

Polecane posty

Gość roksen

mam prawie 24 lata to po pierwsze :/ chyba życie mnie przerasta :/ jestem przystojny umiem się dobrze bić (już nie raz to udowodniłem) do kogo nie podejde z dzielnicy to nawet ręki nie podniesie a jestem strasznie nie szczęśliwy dajcie mi jakąś rade żebym ogarnął jakoś to pieprzone życie... błagam...

Gość podszywator
rusz skura ze dwa razy i ci przejdzie to naprawde działa:)

Gość roksen
trzymam cała potężna dzielnice na skale polski w kupie i już wymiękam psychicznie... :/ dajcie mi jakąś radę by żyć jak wy błagam... Już wymiękam

Gość BluMen14
Rzadziej nadstawiaj wedla tatełe. Rany się zagoją to i świat wyda ci się piękniejszy. A i chłopcy na dzielni podniosą ręce i pogratulują :classic_cool:

Gość roksen
prosze o odpowiedz ludzi mądzejszych błagam!

Gość ludzie mądrzejsi
Rzadziej nadstawiaj wedla tatełe. Rany się zagoją to i świat wyda ci się piękniejszy. A i chłopcy na dzielni podniosą ręce i pogratulują :classic_cool: Nie dziękuj 🖐️

Gość roksen
nie pogratulują prędzej dojebią żeby pokazać jakimi są kozakami... Nawet nie wiem jak mam teraz żyć... Nie wyjadę bo mam tu paru naprawdę świetnych przyjaciół. Mam wszystko a tak naprawdę nic... Niby kozak i wogóle a nie wie co zrobić... żenua taka prawda :(

a czy życie polega na tym by miec duże mięsinie i na tym by każdy się Ciebie bał ? Nie, maja Cie szanowac za to kim jestes a nie za to czym jesteś

Gość roksen
w sumie wam się nie dziwie byłeś hujem to sobie teraz radz :/ ja już pękam została mi albo lina albo kosa przez wrogów ŻE SIE W TAKIM PIEPRZONYM MIESCIE URODZIŁEM no nic sam sie nie zabije napewno bo jestem jeszcze zdrowy jak mozecie to chociaz jakas modlitwe zmowcie bo to kwestia czasu... PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!

Gość roksen
FIFKA na tym nie polega to rodzina i dzielnica mnie tak wychowaly uwierz ze chcialbym dostac jeszcze jedna szanse

Gość dont worry be happy!
Gdy życie ci zbrzydnie i stanie się piekłem, wsadź głowę w kibel i jebnij się deklem! Głowkę rozjaśni, świat wokół spięknieje i znów człowieku poczujesz nadzieję! Pierdol innych patrz na siebie!!! Fifka, zołza jesteś!

Gość gita098098
O co Tobie właściwie chodzi Roksen? Z tego co piszesz, sam jesteś niezły kozak i raczej nie musisz się obawiać o swoją skórę. Budzisz przecież respekt na ulicy. Brakuje Ci czegoś? Pracy? Kobiety? Podróży? Weź się zastanów czego chcesz. A potem zacznij do tego dążyć. Jesteś jakimś lokalnym gangsterem, dla którego reszta drzwi jest zamknięta? O co kaman?

Gość roksen
fajnie ze chociaz byle co ale opisujecie

Gość roksen
gita098098 o to że mam ładną dziewczynę fajne auto domek też taki jaki bym chciał... a tak sie tego dorobiłem że pół miasta na mnie poluje GÓWNO A NIE ŻYCIE!

trzeba było zapierdalac przy łopacie , nikt raczej by cie nie ganiał

piszesz ze masz dziewczyne,wiec moze powinnienes sie na tym skupic i sprobowac zaczac zyc od nowa,tylko normalnie jak kazdy

Gość dont worry be happy!
Zorganizuj meeting, na którym oświadczysz, że wycofujesz się z "gangsterki". Co potrafisz, to napraw!

Gość roksen
anulka tak doprowadzilem ale... Kurwa no... Każdy chce zyc a ja czubem jakims nie jestem mam uczucia... I chcialbym robic przy tej pieprzonej łopacie patrząc teraz jak na skróty poszedlem przez znajomych... KURWA!

no kazdy ma uczucia...wiesz ta najlatwiejsza droga nie zawsze jest ta odpowiednia...jak sie postarasz to napewno dasz rade zaczac od nowa

Gość roksen
a i dla jasnosci kasa którą mam dziewczyna, dom i auto nie jest nic warta bo wszystko zdobylem i mam przez to gówno...

i tym razem powinienes byc madrzejszy i nauczyc sie na starych bledach...jestesmy tylko ludzmi i mamy prawo popelniac bledy...i nie sztuka jest blad popelnic ale sztuka jest go naprawic i wnioski z tego wyciagnac

Gość roksen
aniulka ze mna juz palanty pozamiatają ale ej... dla takich osób jak ty człowiek żyję naprawde dziękuję

nie ma za co poprostu napisalam swoje zdanie:) a tak szczerze to rozumiem ze masz w polsce dobrych przyjaciol,ale moze naprawde powinnienes pomyslec o przeprowadzce...bedzie ci latwiej zaczac od nowa:)

Gość roksen
mam tylko dwóch przyjaciół ale nie moge ich w tym bagnie zostawić :/ takie coś jak braterstwo krwi :) aniula fajna kobietka z Ciebie :) ale gdybyś poznała realia tego pieprzonego świata to byś już mi nie odpisała bo to nie chodzi o jakieś marne interesy... Nie wiem skąd jesteś ale chciałbym tam być :)

no to moze razem pomyslcie o wyjezdzie? wiesz domyslam sie o czym mowisz i nadal mam taka sama opinie

Gość roksen
nie wyjedziemy ani oni ani ja bo za dużo tu mamy :/ i to nie chodzi o kase czy nie wiem co ale o takie gówno jak honor kiedyś za to umierali oni nie popuszczą do końca a z nimi musze ja... aniulka uwierz mi ze nie wiesz bo mozesz sie domyslac ze to jakies narkotyki a uwierz mi ze narkotyki dla kretynow to fajna rzecz ale idą do przodu i trzeba im to sprowadzać...

Gość roksen
w kazdym razie kurwa no... nie wpiepszajcie sie w żadne gówno macie tu przykład że to prowadz w dół nie w górę... Pozdr dla wszystkich szczególnie dla Aniuli :) PA!