Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rygayejsgeyrfgku

wlasnie wrocilam z roweru i widzialam na wlasne oczy jak

Polecane posty

Gość rygayejsgeyrfgku

3 lebkow kopie po twarzy pijanego chlopaka. Widac ze ten chlopak nie jakis zul. Ot poprostu sie upil. Jak mnie zobaczyli na rowerze to zaczeli isc w inna strone. Uciekac. Zatrzymalam sie. I pomoglam mu wstac On chcial leciec za nimi.Ale mu powiedzialam zeby tego nie robil. Posluchal.. Krew lala mu sie z buzi. Ten chlopak powiedzial ze ich nie zna . Chodzi mi o tych gnoji maloletnich. Chodza i bija kogo popadnie. Mozliwe ze chcieli go jeszcze okrasc:(Dlaczego taki qrwa swiat jest ? dlaczego tak sie teraz wychoowuje dzieci na bandytow?

Gość phone4you
no co ty?? mój Romus nigdy by czegos takiego nie zrobił :P a ja sie pytam , Kórwa gdzie sa rodzice??!!

Gość rygayejsgeyrfgku
rozice maja w dupie gdzie sie szlajaja ich dzieci. Widocznie tak jest. A ten chlopak byl kopany po twarzy. ZA NIC!

Gość rygayejsgeyrfgku
Zazwyczaj sie slyszy o tym. Ale nie widzi. A jednak;(

Gość kaffffeee
Bo takie jest życie,a Ty nie za późno na rowerze ? Dobrze że Ciebie nie dopadli

Gość rygayejsgeyrfgku
duzo rowerzytow jeszcze jezdzi o tej porze. Zreszta ja jezdze niby bezpiecznymi sciezkami. A tu tai kanał.

Gość Kaodosfksk
No wlasnie trzeba uwazac ;)

Gość rygayejsgeyrfgku
ja zaczynam tak wieczoriem od 20, a czasem pojade za daleo i pozniej wracam. Rower to dla mnie pasja. Ale to co dzis zobaczylam to szok. Chlopak kopany po twarzy za nic. I oni jeszcze krzyczeli ze policja jedzie. Ale chyba cos im sie wydawalo . bo to byla taksowa. W azdym razie podjechalam do niego i pomoglam mu sie ogarnac. bo by lezal zakrwawiony:(

Gość phone4you
autorko, jestes wielka, wszyscy chylimy czoła przed twoja dobrodusznością... długo zamierzasz jeszcze o tym trabić??

Gość greh5h54
no i dlaczego nie zadzwoniłaś na policję? pewnie poszli skopać kogoś innego

Gość rygayejsgeyrfgku
bo uciekli. Ja sie nie czuje bohaterka. Chodzi mi o wychowanie dzisiejsze. Bo gnoje bija co popadnie i kto sie komu nawinie. Ja i kazdy , moze przeszkodzic w jakis sposob , zapobiec temu. Nie robie z siebie bohaterki. Ale trzeba wziac sprawy w swoje rece. Bo kiedys tez mozecie byc zaatakowani. Ja juz raz bylam. i sie obronilam. Jak mnie zaatakowal i chcial wyrwac torebke.

Gość capppppucciiinno
Wina rodziców,normalni rodzice nie puszczają o tej godzinie swoich dzieci u mnie w kamienicy mieszka pełno rodzin z dziećmi takie od 3-14 lat te młodsze siedza na placu z rodzicami "mamusie' uczą dzieci nienawiści do zwierzat i osób starszych np: siedział kot od sąsiadki,a mamunia do synusia "weź zajeb temu kotu z buta' synuś około 5 lat wylecial z kijem na kota ale tatus miał lepszy pomysł wziął od synusia tego kija i wbił w niego gwoździa i kazał uderzyć kota......druga wersja ? bachory drom ryja na cały regulator skakaja po dachu itd nie ma spokoju psuja i niszcza co sie nawinie wyszła starsza sasiadka żeby uciszyc dzieci i co na to mamunie ? "zamknji ryja ty stara kurwo" a do dzieci mowa " bawcie sie a na te stara kurwe nie zwracajcie uwagi" innym razem dwa bąki zaczeły się kłócić,jeden poleciał na skargę do swojej mamuni a ta mu kazała wsadzić palce do oczu temu drugiemu no i ten mu tak zrobił......więc nie dziwota co sie dzieje na ulicy skoro matki tak wychowuja swoje dzieci

Gość rygayejsgeyrfgku
a druga sprwa nie zadzwonilam, bo nie biore czasem komori jak ide narower., Bo sie boje ze mi ktos zapieprzy. I o rower tez sie boje. ogolnie niebezpiecznie sie zrobilo.

Gość rygayejsgeyrfgku
capppppucciiinno to jest szok. Jak bedziemy starsze to dostaniemy po ryju za to ze mamy zmarszczki:-(

Gość greh5h54
uciekli co nie znaczy, ze policja by ich nie złapała. strzelasz bulwersa, że tak się dzieje a jednocześnie biernością przyzwalasz na to

Gość rygayejsgeyrfgku
ale nie mialam telefonu przy sobie. bo czesto jezdze bez telefonu.

Gość rygayejsgeyrfgku
mam takie nawyi ze telefonu nie zabieram czesto. i nawet torebki czasem nie biore ze soba jak gdzies blizej jestem.

Gość greh5h54
pewnie ten chłopak miał telefon, z resztą sama piszesz że sporo osób się kręci o tej porze więc mogłaś kogoś zatrzymać i poprosić o telefon. złapaliby pewnie gnoi, bo raczej do domku grzecznie nie poszli

Gość saaaaaaaaaaaa
co to za miasto?

Gość rygayejsgeyrfgku
poprostu nie zabieram ze soba telefonu jak jestem blizej domu. wychodze na rower . Nie wincie mnie. mialam taie sytuacje jak pod blokiem ktos kopal w sasiada samochod to zadzwonilam. i zgarneli goscia. A teraz nie mialam:(

Gość rygayejsgeyrfgku
Warszawa,niestey czesto mozna elementy zobaczyc rozne:(

Gość harrybrown
capppppucciiinno Ludzie jakich opisujesz są naprawdę pośród nas.Niestety.Odpady.Człowiek na poziomie musi całe życie znosić "towarzystwo"takich gnojów. Powinno się takie coś sterylizować dla dobra ogółu.Ja tego nie piszę przez uwielbienie dla eugeniki bo osobiście ja potępiam. Tu chodzi o coś innego.O to że przez takie gnojstwo cierpią wszyscy.Od zwierząt bo ludzi słabszych jakim ułomne prawa nie gwarantuje w praktyce żadnej ochrony a jedynie wizje uciążliwej i udręczającej na dłuższy czas drogi by dochodzić swoich praw.Czy tak ma wyglądać nasz świat??Czy chamstwo i prymitywizm ma zawsze tryumfować nad wrażliwością,kulturą czy życzliwością.Czy człowiek normalny zawsze skazany jest na terror chamowatych i niedorozwiniętych awanturnirków? Co tak naprawdę jest wykładnikiem postępu w społeczeństwie?Myślę że prawdziwy postęp tkwi w eliminacji takich właśnie patologii i zagrożeń. Niestety prędzej ktoś przyjechałby spisać studentow pijących piwo na ławce w parku niż łapać bandytów jacy kopią kogoś po twarzy.Bo tak jest łatwiej...to nie jest żaden postęp.

Gość u mnie ostatnio
gówniarze,na przystanku rzucili cegłą w autobus w szybę w strone kierowcy,wybili szybe zranili kierowcę,zadzwoniono po policję i pogotowie,gnojki uciekli rechotając jak dzikie małpy,ale po chwili złapali ich 4 gnojów 13 letnich

Gość greh5h54
a nie ma w tym miejscu monitoringu? nie możesz teraz zadzwonić? lepiej na kafe się bulwersować?

Gość rygayejsgeyrfgku
i o to chodzi. czyli gnoje rzadza teraz. Ja o 21:00 wrazcalam z pracy do domu i mnie zaatakowal gnoj lapiac mnie za torebke . Ale nie udalo mu sie. Dwa: zaatakowal mnie facet w przejsciu podziemnym. Tez ucieklam. Ale za trzecim razem nie ucieklam. zostalam zgwalcona. Teraz to wyjasniam o co mi chodzi. Bo wydaje wam sie ze was to nie dotyczy. Wiec wyjawiam prawde. Ile jeszcze mamy ofiar? Dlatego dzis tak zareagowalam:(

Gość rygayejsgeyrfgku
nie ma w tym miejscu nic, bo akurat to od sciezki rowerowej byl zaulek . Gdybym mogla to bym zglosila

Gość Nhmhnhnhmh
U mnie gowniarze chodza z maczetami ja bym takiemu reke obciol to by wiedzial co to oznacza.Powiem tak to jest Patologia i brak sumienia wysłać ich na bezludna wyspe to by wtedy wyszło jak malutccy są

Gość rygayejsgeyrfgku
Wiecie co jest najgorsze? Ze to dzieci! I co my mozemy zrobic? NIC!

Gość Nhmhnhnhmh
Nie powinno być w Polsce wyroków w zawieszeniu prawo jest złe,teraz mieszkam w stanach i naprawde bał bym sie konsekwencji a w Polsce byłem bezkarny