Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość C.R.Z

Czy waszym zdaniem da się to zmienić? łóżkowy problem

Polecane posty

Gość C.R.Z

Jestem z moim chłopakiem 4 lata, od 3 współżyjemy.On 20lat, ja 19 Jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami łóżkowymi. Mój problem tkwi w tym, że on nie dochodzi (przez 3 lata nigdy sie to nie zdazyło ! ) od zwykłego seksu, jedynie od oralnego i ręcznego. Jest mi z tym źle, bo czuje się jakaś wadliwa, niewystarczająco kobieca i kompletnie nieporadna w łóżku. Starałam się dodać troche pikanterii, przerobiliśmy chyba całą kamasutre, różne miejsca, ćwiczenia mięśni kegla, dodatki ale koniec jest zawsze taki sam. Rozmawiałam z nim o tym, powiedział ze poprostu tak ma i nie widzi w tym problemu. Podejzewam ze to efekt częstej masturbacji w młodości, ale nie przyczyna jest dla mnie ważna, tylko czy da się to jakoś zmienić? Proszę o poważne odpowiedzi, bez żartów i kpin, bo to dla mnie ciężki temat

wiele osób tak poprostu ma że niemożę i kropka , tak samo jak wiele osób dochodzi tylko w jednej pozycji nic niestety nieporadzisz

Gość C.R.Z
myslałam że to raczej mało spotykany problem...

niestety musze cię zaskoczyć niejesteś osaamotniona z tym problemem

Jakby przestał walić konia i pozostalibyście tylko przy normalnym seksie to po jakimś czasie pewnie udałoby mu się dojść przy normalnym seksie. Tylko po co się tak męczyć. 😴

Nie z czasownikami pisze się oddzielnie. Tego uczą w szkole podstawowej. :o