Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakzycia

w jaki sposob walczyc o byla?

Polecane posty

Gość smakzycia

Rozstala sie ze mna ponad miesiac temu, a nadal jest ma pierwsza i ostatnia mysla w ciagu dnia. Ona twierdzi ze kocha ex. Teraz dala sobie siana, chce ochlonac. By skutecznie o nia walczyc musze wyzbyc sie uczuc, ochlonac? jak to zrobic? urwanie kontaktu jest bolesne, i trwa juz 2 tydz. Nie wiem jak sie zabrac za zdobywanie jej. Prosby, blagania, kwiaty nic nie pomoga, to wiem z doswiadczenia. Jak walczyc o nia uczuciem? jak pokazac ze mi naprawde na niej zalezy i liczy sie tylko ona?

ale po co chcesz na siłę ją i siebie uszczęśliwiać? Powiedz jej żeby spadała i życz jej szczęścia

Gość freak of nature
Powinieneś przyjąć do wiadomości, że w życiu wszystko ma swój kres. Odpowiedz sobie w jakim celu chcesz "walczyć" o kobietę, która Cię nie kocha i twierdzi, że kocha innego. Jeśli kobieta komunikuje otwarcie takie rzeczy to znaczy, że nie ma sensu sobie więcej nią głowy zawracać. Gdyby jeszcze kręciła coś, motała to znaczy, ze masz jakąś wartość w jej mniemaniu, ale tak nie jest.

Gość gość
Ja będąc w sytuacji bez wyjścia zamówiłem urok miłosny na http://magicznerytualy.pl - u mnie to pomogło, odzyskałaem ukochaną. Brutalna metoda, ale mialem tylko dwa wyjścia, albo się zabić, albo ją za wszelką cenę odzyskać. Nie moglbym bez niej żyć.

Gość gość
Rytuały najlepiej wykonywać samemu ale warto przed tym doradzić sie eksperta, mi bardzo pomogła pani ze strony wrozkadiana.pl